Krant-abonnement.nl Logo
Favico

Bladopproef.nl verschillende krant 6 weken voor € 10,-

Inmiddels is iedereen bekend met Bladopproef.nl. Het gaat hier namelijk om een super snel groeiende website voor proefabonnementen op kranten en tijdschriften. Waar ze normaal gesproken de actie 4 weken voor € 4,- hadden hebben ze nu een andere geweldige aanbieding. Tijdelijk heb je nu namelijk 6 weken een krant naar keus voor maar € 10,-. Dit bedrag hoef je slechts eenmalig te betalen en je zit helemaal nergens aan vast. Het abonnement stopt namelijk vanzelf. Super fijn natuurlijk en direct ook een goede reden om te profiteren van deze aanbieding. Deze kranten aanbieding wordt medemogelijk gemaakt door DPG Media. Bladopproef.nl is onderdeel van het bekende DPG Media. Dit bedrijf is de uitgever van verschillende kranten. Voor alle kranten die zij hebben kun je nu profiteren van korting.

Je hebt keuze uit 11 verschillende kranten

Wil jij graag profiteren van deze kranten aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws, je kunt namelijk een proefabonnement afnemen voor één van de 11 kranten. Ja je leest het goed, je hebt keuze uit 11 grote kranten. Het gaat hier om landelijke- en regionale kranten. Een goede reden dus om nu een abonnement online af te sluiten voor een krant naar keus. Je kunt kiezen uit de volgende 11 kranten:

De kans is groot dat jij al deze kranten kent, de kans is ook groot dat hier een krant voor jou tussen zit. Door te profiteren van deze aanbieding kun jij 6 weken lang de krant lezen voor maar € 10,-.

Bladopproef.nl proefabonnementen voor kranten en tijdschriften

Naast dat ze bij Bladopproef.nl een groot aanbod met proefabonnementen hebben voor kranten kun je er ook een groot aanbod voor tijdschriften vinden. Wanneer je aan tijdschriften denkt moet je denken aan onder andere Autoweek, Donald Duck Extra, Flair, Libelle, Margriet, Story en Tina. Natuurlijk hebben ze nog veel meer titels. Het is dus zeker slim om de rest van het aanbod ook even te bekijken. Wacht daarom ook niet langer en ga nu snel naar de website van Bladopproef. Je kunt dan heel voordelig een proefabonnement nemen voor een tijdschrift of krant naar keus.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn