Krant-abonnement.nl Logo
Favico

Marco Borsato is terug en zingt over zijn liefdesbreuk

Het kan je gewoon weg niet ontgaan zijn, na één jaar van media stilte is Marco Borsato terug met een nieuwe zingen. Deze single die de naam “Een moment” heeft gekregen is een emotionele ode aan Leontine. De single is een samenwerking van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank. De single is vandaag 9 maart verschenen en dat betekent natuurlijk direct dat alle kranten er bovenop springen. Dit is natuurlijk goed nieuws, want zo kun jij ontdekken welke krant het beste bij jou pas.

Om je hierbij op weg te helpen hebben wij hieronder een aantal kranten artikelen geplaatst. Zo kun jij namelijk erachter komen welke krant nu echt iets is voor jou. Zo kun jij namelijk direct een kranten abonnement afsluiten voor de krant die jij het lekkerste vinden lezen. Over het onderwerp Marco Borsato hebben de kranten het volgende te melden.

Marco Borsato zing over liefdesbreuk in nieuwe single

Marco Borsato heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In Een moment zingt hij over een relatie die eindigt. Marco en zijn inmiddels ex-vrouw Leontine gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

„2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld”, schrijft de zanger op Instagram. Het nummer is een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

Dit is het eerste stuk van het kranten artikel uit De Telegraaf. Wanneer je een abonnement wilt nemen op De Telegraaf, dan kun je hier de verschillende abonnementen ontdekken.

Marco Borsato brengt single uit over z’n vrouw die hem verlaat: ‘Maar nu ga je weg en ineens is het echt”

Marco Borsato is terug met nieuwe muziek. Zijn single Een moment is duidelijk geïnspireerd op zijn scheiding van Leontine Ruiters. Vorig jaar ging het stel na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar.

Meteen in de eerste zin is duidelijk dat het lied, waarvoor Borsato samenwerkte met zijn vaste componist John Ewbank en zanger Rolf Sanchez, een break-up-song is. Zijn ex-vrouw Leontine geeft meteen een reactie. ‘Echt prachtig lieverd, het raakt me. Zo mooi, puur en liefdevol.’

Al je spullen op de gang/Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang/Maar ik dacht altijd we zijn te bang/Maar nu ga je weg/En ineens is het echt.

Dit is een deel van het kranten artikel van Het Algemeen Dagblad. Wanneer jij een abonnement wilt nemen op deze krant, dan kun je ze hier vinden. Kies gemakkelijk het abonnement dat het beste past bij jou en sluit hem online af.

De Limburger: Marco Borsato zing over liefdesbreuk in nieuwe single

Marco Borsato heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In Een moment zingt hij over een relatie die eindigt. Borsato en zijn vrouw Leontine gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

„2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld”, schrijft de zanger op Instagram. Het nummer is een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

Ook schrijft hij eindelijk weer het plezier te hebben teruggevonden in muziek maken, mede dankzij vrienden Ewbank en Sanchez. „Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.”

Ook de regionale krant De Limburger heeft een artikel geplaatst over Marco Borsato. Het gedeelte hierboven is een klein stuk van dit artikel. Wil jij een abonnement op De Limburger? Dan kun je hier de verschillende abonnementen ontdekken.

Ook de andere kranten schrijven over Marco Borsato

Hierboven heb je nu een gedeelte van de artikelen uit 3 verschillende kranten kunnen lezen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer kranten die op dit moment ook over de comeback van Marco Borsato schrijven. Staat de krant waar jij in geïnteresseerd bent er niet tussen? Dan is het alsnog mogelijk om een abonnement te vinden voor de krant die jij graag wilt lezen/ontvangen. Kies in ons menu de landelijke krant die je wilt of ontdek de verschillende regionale kranten. Zo blijf jij naast al het nieuws over Marco Borsato ook op de hoogte van al het andere interessante nieuws.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn