Krant-abonnement.nl Logo
Favico

Met deze betaalbare koffie gaat Blokker de concurrentie aan met andere cupjes: ‘Dan maar minder marge’

Wat vind jij van deze kop? Het gaat hier om een kranten kop van een artikel uit het Algemeen Dagblad. Een kranten kop bepaald eigenlijk of jij het artikel gaat lezen ja of nee. Wanneer je de kop interessant vindt is de kans groot dat jij het artikel ook wilt gaan lezen. Wanneer je besluit het artikel te gaan lezen is het van groot belang dat de eerste paragraaf goed is. De eerste paragraaf van dit artikel is als volgt.

Het begon vorig jaar met een eigen koffiecupmachine. Nu gaat huishoudketen Blokker een stap verder. Vandaag lanceert de winkelketen vier smaken koffie onder de eigen naam. Het is voor het eerst dat Blokker eigen voeding gaat verkopen. Blokker-ceo Jeanine Holscher noemt het een volstrekt logische stap.

Wanneer je dit stukje interessant vindt is de kans groot dat jij het hele artikel gaat lezen. Wil jij dit graag? Dan kun je dit artikel hier bij het AD verder lezen! Vond jij het complete artikel interessant? Dan is de kans groot dat jij meerdere kranten artikelen boeiend vindt van het AD. In dat geval is het slim om een kranten abonnement te nemen voor het Algemeen Dagblad. Je kunt hier verschillende abonnementen vinden voor deze krant. Wil jij liever meer weten over de koffiecups van de Blokker voor je ze gaat kopen? Lees er dan hier meer over. Het Algemeen Dagblad vertelt nog veel meer mooie verhalen, een goede reden dus voor een kranten abonnement.

Nog even terug komend op het verhaal van de Blokker cupjes. Met deze zeer betaalbare koffie gaat Blokker dus echt de concurrentie aan. Dit zullen de andere aanbieder van cupjes zeker gaan merken. Blokker kiest er in dit geval bewust voor om akkoord te gaan met minder marge. Het is dus zeker aan te raden om vanaf heden de cupjes van de Blokker te kopen.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn