Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search

Het Financieele Dagblad (FD) abonnement afsluiten met korting

Vind jij alles wat te maken heeft met politiek, economie en het bedrijfsleven? Dan is Het Financieele Dagblad de beste optie voor jou. Deze krant staat namelijk helemaal in het teken van deze 3 onderwerpen. Hierdoor is het een zeer interessante krant voor beleggers maar ook voor mensen in het bedrijfsleven. Ben jij van plan om een abonnement te nemen voor Het FD? Dan heb je keuze uit verschillende aanbiedingen. Bekijk ze nu snel en sluit een abonnement af met korting. Een abonnement afsluiten is niet alleen leuk. Je ontdek heel veel en zo mis je ook nooit meer financieel nieuws.

De beste aanbiedingen op een rij

Let op: Deze aanbiedingen zijn uitsluitend voor particulieren
Populair
Digitaal
FD
Kortingsperiode 12 maanden
34
00
per maand
Ja
Altijd en overal toegang tot het nieuws en achtergronden
Nee
Op werkdagen de papieren krant in de bus
Nee
Op zaterdag papieren FD Weekend en FD Persoonlijk
Ja
Dagelijks de digitale krant op desktop, tablet en mobiel
Ja
Onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App
Bekijk de Digitaal actie
Populair
Totaal
FD
Kortingsperiode 12 maanden
35
00
per maand
Ja
Alles wat het FD te bieden heeft op papier en digitaal
Ja
Op werkdagen de papieren krant in de bus
Ja
Op zaterdag papieren FD Weekend en FD Persoonlijk
Ja
Dagelijks de digitale krant op desktop, tablet en mobiel
Ja
Onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App
Bekijk de Totaal Actie
Populair
Digitaal Plus
FD
Kortingsperiode 12 maanden
36
00
per maand
Ja
Digitaal onbeperkt lezen, in het weekend de krant in de bus
Nee
Op werkdagen de papieren krant in de bus
Ja
Op zaterdag papieren FD Weekend en FD Persoonlijk
Ja
Dagelijks de digitale krant op desktop, tablet en mobiel
Ja
Onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App
Bekijk de Digitaal Plus actie

Het FD heeft verschillende abonnementen beschikbaar

Heb jij interesse in een abonnement voor het FD? Dan heb je keuze uit verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Fantastisch natuurlijk, want zo heb je altijd een abonnement dat goed bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een digitaal abonnement, maar ook voor een abonnement met papieren krant. Het voordeel van digitaal is dat je de krant altijd en overal kunt lezen. Het enige wat jij namelijk nodig hebt is internet en de Financieele Dagblad App. Ga je voor een papieren abonnement, dan kun je de krant thuis heerlijk lezen op de bank. Bekijk daarom snel de verschillende opties sluit voordelig een abonnement af.

Het Financieele Dagblad, de krant voor het bedrijfsleven

Veel mensen zijn werkzaam in het bedrijfsleven. Voor hen is een abonnement op Het Financieele Dagblad een echte aanrader. Je blijft dan namelijk op de hoogte van wat jouw concullega’s doen en hoe de economie ervoor staat. Dit zijn allemaal dingen die zeer belangrijk voor jou zijn. Je wilt tenslotte niet stil staan maar juist door ontwikkelen. Met een abonnement op het FD maak jij dit jezelf een stuk makkelijker. Zij hebben namelijk al heel veel voor je uitgezocht. Hierdoor kun je gewoon de artikelen lezen en ontdekken wat belangrijk is voor jouw branche.

Het laatste en beste beursnieuws ontdek je in Het FD

Ook als belegger kun je eigenlijk niet om Het Financieele Dagblad heen. Zij hebben namelijk iedere dag weer het beste en laatste beursnieuws voor je klaar staan. Dit is voor een belegger zeker belangrijk, juist daarom kiezen veel mensen voor het FD. Beleg jij nu ook regelmatig in aandelen of crypto en heb je nog geen FD abonnement? Dan wordt het zeker tijd om dit te overwegen. Want zelf heb je toch helemaal geen tijd om alles iedere dag alles uit te zoeken?

Het Financieele Dagblad heeft ook interessante Podcasts

Zit jij veel in de auto en wil je graag geüpdate worden over bijvoorbeeld de economie? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Het FD heeft namelijk ook dagelijks nieuwe Podcasts die zeer interessant zijn. Deze kun je gewoon in de auto luisteren of wanneer je in de trein zit. Super interessant dus en zeker aan te raden om dat dan ook te doen. Ook goed om te weten is dat je de oudere postcasts terug kunt lezen, dit kan via de website van het FD of via Spotify.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Het Financieele Dagblad kranten abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Het FD? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor Het Financieele Dagblad afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Het FD geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Wil je jouw kranten abonnement voor Het FD opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 0800-6666667.
Zodra jij een abonnement hebt afgesloten voor Het Financieele Dagblad heb je 14 dagen de tijd om te annuleren. Deze periode gaat in vanaf het moment dat jij de eerste krant in ontvangt mag nemen. Het annuleren van je abonnement kan via de klantenservice van Het FD. Dit kan via het telefoonnummer 0800-6666667.
Jazeker kan dit! Dit zorgt er dan ook direct weer voor dat jij de krant overal kunt lezen, ongeacht waar je bent. Het Financieel Dagblad App is erg makkelijk in gebruik. In de app kun je de meest actuele nieuws items vinden met een financieel economische betekenis. Je moet denken aan achtergronden van bedrijven, beursnieuws en technologie. Wil je de artikelen lezen in Het Financieel Dagblad app? Dan heb je wel een FD abonnement nodig. Bekijk daarom snel de actuele aanbiedingen.
Het FD weekend is eigenlijk heel simpel de zaterdag krant van het Financieel Dagblad. Met een abonnement ontvang jij iedere zaterdag het Financieel Dagblad Weekend. Je kunt dan genieten van een extra dikke krant. Zo kom jij het weekend weer goed door en ben je ook nog eens op de hoogte van het beste en laatste economisch nieuws. Kies jij voor een digitaal abonnement, dan ontvang je FD weekend niet in het papieren variant. Je kunt hem wel digitaal lezen.
Voor deze vraag is er geen duidelijk antwoordt. Dit komt omdat de prijzen van de verschillende abonnementen regelmatig wisselen. Daarnaast heeft het ook te maken met jouw wensen. Een digitaal abonnement is bijvoorbeeld goedkoper dan een standaard abonnement. Om te kunnen bepalen wat het kost, moet je dus eerst even kijken welk FD abonnement het beste bij jou past.
De doelgroep is eigenlijk heel simpel, het FD richt zich namelijk op iedereen die zich bezig houdt met de economie en beleggen. Het maakt hierbij niet uit of je nu jong of oud bent. Als jij veel bezig bent met deze onderwerpen is het FD namelijk super interessant. Dit komt omdat je daar heel veel actueel nieuws kunt vinden.
Kranten-abonnement.nl