Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search

De Limburger de regionale krant van Regio Zuid

Wanneer jij woonachtig bent in Limburg is De Limburger echt een krant waar jij eigenlijk een abonnement op moet hebben. Dit is namelijk de grootste regio krant uit Regio Zuid. Deze krant staat vol met Limburgs nieuws en dat is natuurlijk ook zo leuk aan een regio krant.

De Limburger is al een paar keer van naam veranderd, als je gaat kijken naar de eerste uitgifte, dan was dat in 1856 toen het nog de naam Maas- en Roerbode had. De Limburger is inmiddels dus al heel wat jaartje oud, het loont dan ook zeker om er nu een abonnement op te nemen. Zo geniet jij ook van de grootste krant in Regio Zuid. Voor het dagblad de Limburger zijn er verschillende kranten aanbiedingen. Door te profiteren van een aanbieding kun jij een hoop geld besparen op je kranten abonnement.

De beste aanbiedingen op een rij

Populair
Zaterdag Extra
De Limburger
Kortingsperiode 12 maanden
6
12
per week
Ja
Toegang tot alle Plus artikelen
Ja
Dagelijks de digitale krant
Ja
Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen
Nee
Elke weekdag een papieren krant
Bekijk de Zaterdag Extra actie
Populair
Compleet
De Limburger
Kortingsperiode 12 maanden
9
12
per week
Ja
Toegang tot alle Plus artikelen
Ja
Dagelijks de digitale krant
Ja
Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen
Ja
Elke weekdag een papieren krant
Bekijk de Compleet actie
Populair
Digitaal
De Limburger
Kortingsperiode 12 maanden
1
50
per week
Nee
Toegang tot alle Plus artikelen
Nee
Dagelijks de digitale krant
Nee
Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen
Nee
Elke weekdag een papieren krant
Bekijk de Digitaal actie
Populair
Digitaal Extra
De Limburger
Kortingsperiode 12 maanden
4
50
per week
Ja
Toegang tot alle Plus artikelen
Ja
Dagelijks de digitale krant
Nee
Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen
Nee
Elke weekdag een papieren krant
Bekijk de Digitaal Extra actie

Het laatste nieuws uit jouw regio vind je in De Limburger

Als jij woont in Limburg, dan wil je natuurlijk weten wat er zich allemaal afspeelt in jouw omgeving. Daarom is het slim om een abonnement te nemen op De Limburger. Daarmee blij je namelijk op de hoogste van het laatste nieuws uit jouw omgeving. Dit is natuurlijk super fijn, want zo mis je nooit meer iets. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat je geen landelijk nieuws kunt vinden in De Limburger. Sterker nog, ze hebben het beste nieuws uit Nederland en buitenland ook gewoon in de krant staan. Met andere woorden, neem jij een abonnement op De Limburger, dan heb je een zeer complete krant. Een goede reden dus om nu een kranten abonnement af te sluiten.

De Limburger keuze uit verschillende kranten abonnementen

Het leuke van De Limburger is dat je kunt kiezen uit verschillende kranten abonnementen. Hierdoor zit er altijd wel een abonnement bij dat goed bij jou past. Het is dus zeker aan te raden om goed te bepalen welk abonnement het beste bij jou past. Ben jij bijvoorbeeld een digitale lezer of heb je liever een papieren krant. Het leuke van De Limburger is dat het allemaal kan.

Jij kunt zelf bepalen wat het beste bij jou past om vervolgens dat abonnement af te sluiten. Je hebt altijd keuze uit 4 abonnementen en zo nu en dat is er een extra abonnement die je extra voordelig kunt bestellen. Bekijk daarom snel hierboven de huidige abonnementen en sluit er direct één online af.

Neem nu een proefabonnement voor De Limburger

Het kan natuurlijk zijn dat jij helemaal niet bekend bent met De Limburger. In dat geval kun je ook niet bepalen of jij deze krant wel leuk gaat vinden. Gelukkig kun je bijna altijd een proefabonnement afsluiten. Het voordeel van zo’n abonnement is dat het een abonnement is voor een korte periode. Daarnaast kost het je slechts een paar euro, hij is dus super goedkoop.

Is de proef periode verlopen? Dan stop het abonnement automatisch, je zit dus helemaal nergens aan vast en dat is natuurlijk super fijn. Blijkt dan de proef periode dat jij De Limburger een geweldige krant vindt? Dan kun je online een volledig kranten abonnement afsluiten. Is er op dit moment geen proefabonnement? Dan is er vast en zeker een mooie aanbieding voor een volledig abonnement.

Kies voor een Digitaal abonnement op De Limburger

Ben jij veel onderweg of wil jij ook op vakantie de krant nooit missen? Dan is het slim om te gaan voor een digitaal abonnement. Het voordeel hiervan is dat je de papieren versie van de krant digitaal kunt lezen. Deze digitale krant kun je overal lezen, het enige dat je nodig hebt is internet. Zo lees je de krant op je werk, in de trein of op je vakantie. Door te gaan voor een digitaal abonnement ben je dus altijd op de hoogte van wat er zich af speelt. Goed om te weten is dat er altijd een Digitaal abonnement aanbieding is. Ga je voor de aanbieding dan profiteer je van een mooie korting.

Zodra je een digitaal abonnement hebt kun je de krant via de website lezen of gewoon in de App van De Limburger. Ga je toch liever voor een compleet of weekend abonnement? Goed nieuws, ook dan kun je Dagblad De Limburger online lezen. Neem nu dus snel een abonnement en download direct de app.

Altijd een aanbieding of actie voor deze regionale krant

Een kranten abonnement afsluiten is leuk, maar het is nog veel leuker als je kunt profiteren van een aanbieding of actie. Gelukkig kan dit bij De Limburger. Zij hebben namelijk altijd verschillende aanbiedingen en acties voor een kranten abonnement. Op ieder abonnement zit namelijk een mooie korting. Deze kortingen kunnen extreem hoog oplopen. Hoeveel korting je krijgt hangt af van het abonnement dat je neem. Bekijk nu dus snel de verschillende deals en profiteer van een mooie korting.

Actuele informatie over De Limburger

De Limburger is een begrip voor alle Limburgers en geniet een groot vertrouwen. En dat sinds lange tijd. Vorig jaar werd het 175-jarig bestaan gevierd. Het is anno 2022 nog steeds een van de grootste regionale nieuwsmerken van Nederland met meer dan 110.000 abonnees.
Op de eerste plaats verzorgen ze het nieuws uit jouw eigen dorp, stad en regio, maar er wordt ook dieper ingegaan op het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Met elke dag achtergronden, reportages, interviews en opinies die duiding en verdieping geven en net dat belangrijke verschil maken. Zo weet je precies wat er speelt, kun je een goede mening vormen en kun je keuzes maken die bijdragen aan een mooier Limburg.
Met ieder abonnement heb je bovendien altijd en overal toegang tot alle Plus-artikelen op delimburger.nl en in de nieuwsapp, ook als je ervoor kiest de papieren krant te ontvangen. Voor de liefhebbers van de ‘echte’ krant is er daarnaast ook een krantenapp. Daarmee kan je vanaf half zes ’s ochtends de volledige krant doorbladeren zoals ze wordt geprint in de drukkerij. Bij alle abonnementen, met uitzondering van Digitaal, krijg je ook nog eens toegang tot uitgebreide en inspirerende katernen en bijlagen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over De Limburger kranten abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op De Limburger? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor De Limburger afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt De Limburger geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website (Limburger.nl) en de nieuws-app (De Limburger Nieuws).
Wanneer je een klacht hebt over de bezorging is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kun je de klacht gemakkelijk indienen. Dit kun je doen via jouw De Limburger account of door te bellen met het telefoonnummer: 088-7780888.
Wil jij De Limburger lezen via de app? Dan moet je deze natuurlijk eerst downloaden. De naam van de app is DL Krant. Je kunt hem vinden in de App Store en Play Store. Wil jij gebruik maken van de app, dan heb je wel een abonnement nodig.
Vaak zie je op de website of in de app een label bij een krantenartikel waar PLUS in staat. Dit zijn artikelen die je alleen kunt lezen wanneer je een kranten abonnement hebt voor deze krant. Wil jij deze dus lezen? Sluit dan nu snel een abonnement af.
Koop jij een losse krant in de winkel? Dan betaal je doordeweeks € 2,99 en op zaterdag 3,99 voor De Limburger. Hieruit blijkt dus wel dan een kranten abonnement veel voordeliger is.
Heb jij op dit moment al een abonnement op De Limburger en wil je deze opzeggen? Dan kan dat heel gemakkelijk. Je kunt hiervoor gewoon bellen met het telefoonnummer 088-7780888.
Kranten-abonnement.nl