Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken

Haarlems Dagblad abonnement afsluiten tegen de beste prijs

Woon jij in Haarlem en omstreken (Haarlemmermeer, Hillegom en De Zilk)? Dan is het Haarlems Dagblad echt iets voor jou. In 1883 verscheen het dagblad voor het eerst en vandaag de dag is het nog altijd een grote krant in Haarlem. Niet voor niks dat heel veel mensen hier dan ook een abonnement voor hebben.

Wanneer jij al een abonnement hebt weet je al dat deze krant vol staat met interessant nieuws. Wanneer je nog geen abonnement hebt maar er wel één wil afsluiten, dan zit je goed bij ons. Via ons kun je namelijk de verschillende kranten abonnementen afsluiten voor het Haarlems Dagblad. Hierdoor betaal je er nooit teveel voor.

Krant abonnement | Haarlems Dagblad

Helaas zijn er op dit moment geen Haarlems Dagblad aanbiedingen

De beste aanbiedingen op een rij

Altijd het laatste nieuws uit jouw omgeving

Het voordeel van een abonnement op het Haarlems Dagblad is dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit jouw omgeving. Dit komt natuurlijk omdat het een regionale krant is. Wanneer jij dan ook woonachtig bent in Haarlem of omgeving is het zeker slim om hier een abonnement op te hebben. Want het is natuurlijk altijd interessant om te weten wat er bij jou in de omgeving zicht afspeelt. Natuurlijk kun je in het Haarlems Dagblad ook heel veel landelijk nieuws lezen. Door deze combinatie is dit dagblad een echte aanrader. Want zo weet je niet alleen wat er landelijk gebeurt, maar ook wat er gebeurt in jouw omgeving.

Verschillende abonnementen voor het Haarlems Dagblad

Goed om te weten is dat je kunt kiezen uit verschillende kranten abonnementen als je gaat voor het Haarlems Dagblad. Dit is natuurlijk super fijn, want hierdoor is er altijd wel een abonnement dat goed bij jou past. Zo kun je kiezen uit een digitaal abonnement, maar ook een abonnement met de papieren krant. 

Niet iedereen wil de papieren krant meer ontvangen, maar een groot deel leest juist liever de papieren krant. Bepaal zelf wat jij graag wilt en sluit vervolgens het abonnement af dat het beste past bij jou. Zo kun jij gaan genieten van het Haarlems Dagblad.

Ga voor een proefabonnement voor het Haarlems Dagblad

Twijfel jij nog heel erg of een abonnement voor het Haarlems Dagblad wel echt iets is voor jou? Dan hebben wij goed nieuws voor je, regelmatig kun je namelijk een proefabonnement afsluiten. Wanneer dit het geval is kun jij heel voordelig voor een korte periode deze krant proberen. Je zit nergens aan vast en het abonnement stopt dan ook automatisch.

Dit is natuurlijk perfect en direct een goede reden om hier gebruik van te maken. Wel goed om te weten is dat ze niet het hele jaar door proefabonnementen hebben. Kun je op dit moment geen proefabonnement vinden? Dan kun ja als nog gaan voor een volledig abonnement.

Hoe je abonnement voor Haarlems Dagblad opzeggen?

Het kan natuurlijk zijn dat jij op dit moment al een abonnement hebt voor Haarlems Dagblad. Misschien is het zelfs wel zo dat je graag jouw abonnement wilt opzeggen. Als dit voor jou het geval is, dan hier een korte uitleggen hoe jij jouw abonnement kunt opzeggen voor Haarlems Dagblad.Je kunt je abonnement op twee verschillende manieren opzeggen namelijk telefonisch en schriftelijk. Aangeraden wordt om het telefonisch te doen, dit gaat een stuk gemakkelijker. Dit kan door te bellen met het telefoonnummer: 088-8241111. Je kunt dit doen op werkdagen van 08:00 uur t/m 16:00 uur.Zeg je toch liever schriftelijk op, dan is het belangrijk om goed te vermelden in de brief dat het om een opzegging gaat. Ook vermeld je in de brief duidelijk het abonnement dat je opzegt. Ook moet in de brief al jouw persoonlijke gegevens staan, denk hierbij aan volledige naam, adresgegevens en klantnummer.

Kies een aanbieding, actie of korting voor Haarlems Dagblad

Een kranten abonnement afsluiten voor Haarlems Dagblad is natuurlijk super leuk, maar het kan nog veel leuker. Ze hebben namelijk altijd heel veel aanbiedingen, acties en kortingen. Door hiervoor te gaan kun je een hoop geld besparen op je abonnement. Hierdoor wordt het lezen van deze krant in één keer veel leuker. Bij ons kun je altijd de beste en meest actuele kranten aanbiedingen voor Haarlems Dagblad vinden. Bekijk dus snel de laatste deals en profiteer zolang de aanbieding geldig is.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Haarlems Dagblad abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Haarlems Dagblad? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor het Haarlems Dagblad afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.

Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Haarlems Dagblad geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.

Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Zodra jij een abonnement hebt afgesloten voor Het Algemeen Dagblad heb je 14 dagen de tijd om te annuleren. Deze periode gaat in vanaf het moment dat jij de eerste krant in ontvangt mag nemen. Het annuleren van je abonnement kan via de klantenservice van Het AD. Dit kan via het telefoonnummer 088-0505050.

Ga jij voor het Digitaal Basis abonnement ook wel Premium abonnement genoemd, dan krijg je toegang tot exclusieve artikelen. Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Haarlems Dagblad.

Neem jij een Digitaal abonnement, dan kun jij de krant digitaal lezen. Ga jij voor een premium abonnement dan kan dit niet. Met een Premium abonnement kun je alleen de premium artikelen op de website of in de app lezen. Bij beide abonnementen lees je de beste nieuws items op Haarlemsdagblad.nl.

Zie jij een mooie kranten aanbieding voor Haarlems Dagblad? Dan kun je hier alleen gebruik van maken als je een nieuwe klant bent. Bestaande klanten kunnen hier helaas geen gebruik van maken.

Kranten-abonnement.nl