Krant-abonnement.nl Logo

Weekendkrant aanbiedingen van de beste Nederlandse kranten

Zie jij het al voor je, zaterdag lekker wakker worden met een bakkie koffie en een extra dikke zaterdagkrant? Dan is het slim om een weekend abonnement te nemen. Met een weekend abonnement kun jij namelijk doordeweeks digitaal de krant lezen terwijl je op zaterdag een extra dikke krant op de deurmat krijgt. Zo ontdek jij zaterdagochtend het beste en laatste nieuws. Vrijwel alle Nederlandse kranten hebben een weekendkrant. Het maakt dan ook niet uit of je kies voor een landelijke- of regionale krant. Bekijk dus snel de verschillende weekend aanbiedingen en sluit direct een kranten abonnement online af. Kies nu een abonnement en ga voor extreem hoge kortingen.

Favico

De beste aanbiedingen op een rij

Alle grote kranten hebben een weekendkrant abonnement

Wil jij graag een weekendkrant abonnement? Dan hebben wij goednieuws, de meeste Nederlandse kranten hebben namelijk zo’n abonnement. Zo kun je kiezen uit onder andere Het AD, De Telegraaf, Het Parool, Trouw, De Stentor, De Gelderlander en nog heel veel andere kranten. Het leuke van de weekend krant is dat jij echt even kunt ontspannen, want in het weekend heb je nu eenmaal wat meer tijd dan doordeweeks. De prijs van een zaterdagkrant is wisselend per krant. Je kunt dus zelf kiezen of je gaat voor de beste krant of juist de goedkoopste weekendkrant. Waar je ook voor gaat, één ding is zeker jouw keuze is altijd goed. Daarnaast zijn er ook altijd mooie weekend aanbiedingen.

Een weekendkranten abonnement vaak met veel extra’s

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk voor welke krant jij gaat. Maar bij de meeste weekendkranten krijg je verschillende dingen als extra’s. Zo kun je bij alle weekendkranten hoe dan ook onbeperkt premiumartikelen lezen. Dit zijn de artikelen op de website of app van de door jou gekozen krant. Deze items kun je alleen lezen met een kranten abonnement.
Daarnaast kun je de krant digitaal lezen met een weekendkrant. Zo kun je doordeweeks de krant lezen op je laptop, smartphone of tablet. Zo blijf je ook doordeweeks op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Als laatst krijg je bij bijna alle weekendkranten één of twee bijlages. Het gaat hier dan om magazines die zeker het lezen waard zijn.

Op zaterdag voor 08:00 uur de krant al op jouw deurmat

Kies jij voor een weekendkrant of zaterdagabonnement dan is het goed om te weten dat jij voor 08:00 uur de krant al op jouw deurmat hebt liggen. Ook als vroege vogel kun jij dus wakker worden met het laatste nieuws. Geniet van een bak koffie en een heerlijk ontbijtje terwijl je de papieren krant leest.

Op deze pagina kun je alle weekendkrant aanbiedingen vinden. Het maakt niet uit of je nu een abonnement zoekt voor De Telegraaf of De Volkskrant. Bij ons kun je alle zaterdagkranten vinden. Het mooiste is nog dat je op al deze abonnementen een prachtige korting krijgt. Teveel betalen voor de door jou gekozen krant gaat dus niet gebeuren.

Veelgestelde vragen (FAQ) over een weekend kranten abonnement

Wil jij graag een weekendkrant abonnement hebben? Dan kan het zijn dat jij hier een paar vragen over hebt. Om jou te helpen hebben wij verschillende veelgestelde vragen en antwoorden voor je opgesteld. Lees deze dus even goed voor je een weekendkrant abonnement neemt. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Iedere zaterdag wordt de weekendkrant geleverd voor 08:00 uur. Dus ook voor de vroege vogels is dit mooi op tijd.
Dit is verschillende per krant. Gelukkig kun je hierboven alle aanbiedingen voor de weekendkrant vinden. Zo zie je in één opslag wat de kosten zijn per krant.
Heel veel mensen vinden het leuker om de papierenkrant te lezen maar hebben doordeweeks hier geen tijd voor. Door te kiezen voor een weekendkrant kun jij in het weekend wel genieten van de papierenkrant. Een echte aanrader dus.
Kranten-abonnement.nl