Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search

Leeuwarder Courant de grootste regionale krant van Friesland

Ben jij woonachtig in Friesland en zoek je een kranten abonnement voor een regionaal dagblad? Dan zit je goed bij Leeuwarder Courant. Dit is namelijk het grootste regionale dagblad van Friesland. Op 29 juli 1752 werd de eerste edities van Leeuwarder Courant uitgegeven en vandaag de dag zijn ze nog steeds super populair. Dit zegt natuurlijk wel wat over een krant als je al zo lang bestaat. Leuk om te weten is dat dit de oudste krant in Nederland is die nog steeds opereert onder de zelfde naam. Zoek jij een kranten abonnement voor deze regionale krant? Dan zit je hier goed. Het Leeuwarder Courant wordt ook wel het LC genoemd. Ben jij woonachtig in de omgeving van Leeuwarden? Dan is een LC abonnement een echte aanrader.

De beste aanbiedingen op een rij

Populair
Weekend + Digitaal
Leeuwarder Courant
Kortingsperiode 12 maanden
3
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Ja
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Bekijk de Digitaal + ZA actie
Populair
Compleet
Leeuwarder Courant
Kortingsperiode 12 maanden
6
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Ja
Extra dikke zaterdagkrant
Ja
Maandag t/m vrijdag de krant
Bekijk de Compleet actie
Populair
Premium
Leeuwarder Courant
Kortingsperiode 12 maanden
1
50
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Nee
Digitale krant, 6 dagen per week
Nee
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Bekijk de Premium actie
Populair
Digitaal
Leeuwarder Courant
Kortingsperiode 12 maanden
2
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Nee
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Bekijk de Digitaal actie

Verschillende abonnementen voor Leeuwarder Courant

Bij Leeuwarder Courant zeggen ze ook wel “Nieuws uit Friesland is nieuws dat je raakt” en wanneer je in Friesland woont is dat nog waar ook. Het leuke van Leeuwarder Courant is dat ze nieuws hebben dat uit jouw omgeving komt, maar dat is natuurlijk niet alles. Je leest er ook ander nieuws dat voor heel Nederland van toepassing is. Ze hebben bij Leeuwarder Courant verschillende kranten abonnementen. Hierdoor is er altijd een abonnement dat goed bij jou pas en dat is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook slim om de verschillende abonnementen te bekijken. Ga bijvoorbeeld voor een abonnement waarbij je alleen de premium artikelen kunt lezen of ga voor een abonnement waarbij je de papieren krant kunt ontvangen.

Leeuwarder Courant met het beste nieuws uit Friesland

Een echte Fries wil natuurlijk weten wat er in zijn of haar omgeving afspeelt. Niet voor niks dat heel veel Friezen ervoor kiezen om een abonnement te nemen op Leeuwarder Courant. Wanneer je dit nog niet hebt wordt het hoogste tijd om deze af te sluiten. 

Het grote voordeel van Leeuwarder Courant ten opzichte van de landelijke krant is dat je er verhalen lees over Friesland. Dit is natuurlijk altijd leuk. Want dan weet je wat er in jouw omgeving gebeurt. Als echte Fries is het dus zeker slim om een abonnement te nemen voor Leeuwarder Courant.

Neem een proefabonnement en ontdek LC met korting

Wij snappen als geen ander dat je niet altijd direct zeker weet of een abonnement voor Leeuwarder Courant wel echt iets voor jou is. Gelukkig kun je in de meeste gevallen een proefabonnement afsluiten. Zo kun jij voor een zeer klein bedrag een korte periode de krant proberen. Het voordeel van zo’n proefabonnement is dat het abonnement automatisch stopt. Je zit dus nergens aan vast en dat is wel erg fijn.

Blijk na de proefperiode dat deze krant echt iets voor jou is? Dan kun je een volledig abonnement nemen voor Leeuwarder Courant. Zo kun jij optimaal genieten van één van de beste kranten uit Friesland. Is er op dit moment geen proefabonnement beschikbaar, dan is er altijd wel een mooie aanbieding voor een volledig kranten abonnement.

Gemakkelijk contact opnemen voor al je vragen

Heb jij een vraag voor Leeuwarder Courant? Dan kun je gemakkelijk en snel contact met hen opnemen. Dit kan namelijk via het telefoonnummer 088-8002008. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur. Om jou alvast te helpen hebben wij hieronder een lijstje met veelgestelde vragen. De kans is groot dat je daar de vraag gaat vinden die jij wilt stellen. Kijk dus altijd even tussen dit lijstje, dit kan je namelijk tijd besparen.

Naast dat je een vraag kunt hebben kan het ook zijn dat je een klacht hebt. Bijvoorbeeld omdat de krant niet of te laat is geleverd. Dit is altijd heel vervelend en dat snappen ze bij Leeuwarder Courant super goed. Door hen te bellen gaan zij het oplossen. Wel zo fijn dus.

Ga voor een aanbieding en profiteer van hoge kortingen

Goed om te weten is dat alle abonnementen die ze hebben bij Leeuwarder courant verkrijgbaar zijn met korting. Je kunt dus wel zeggen dat er altijd mooie aanbiedingen en hoge kortingen zijn. Wil jij dus niet teveel betalen voor je abonnement? Bekijk dan zeker hierboven even de verschillende abonnementen en profiteer.

Zeker de kortingen op de proefabonnementen zijn bizar. Deze kortingen kunnen namelijk wel oplopen tot maar liefst 90%. Dit is natuurlijk gigantisch en direct een reden om een kranten abonnement te nemen voor Leeuwarder Courant.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Leeuwarder Courant abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Leeuwarder Courant? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor Leeuwarder Courant afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Het AD geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wil je jouw kranten abonnement voor Leeuwarder Courant opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-8002008. Ook is het mogelijk om dit te doen door middel van een brief. Dit wordt echter wel afgeraden.

Ga jij voor een premium abonnement, dan betekent dit dat je alle premium artikelen op de website van Leeuwarder Courant kunt lezen. Dit zijn artikelen die je enkel en alleen kunt lezen op het moment dat je een LC abonnement hebt. Wil jij deze artikelen dus graag lezen? Dan is een LC Premium abonnement een echte aanrader voor jou.

Zodra jij je hebt aangemeld voor een abonnement, kan het verwerken van je aanvraag tot 3 werkdagen duren. Na die 3 werkdagen kun jij de krant dan ook verwachten.

Bij Leeuwarder Courant zijn er 2 verschillende regio-edities. Het gaat hier om editie Noord en editie Zuid. Wil jij weten welke editie jij krijgt? Neem dan contact op met de Klantenservice van Leeuwarder Courant. Dit verschilt namelijk per postcode.

Ga jij voor een Digitaal abonnement van Leeuwarder Courant, dan kun jij de webeditie van de papieren krant lezen. Het is dus eigenlijk de papierenkrant, maar dan de digitale editie. Daarnaast kun je ook alle LC Premium artikelen lezen.
Kranten-abonnement.nl