Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek

De Telegraaf is de grootste Nederlandse krant. Bekijk snel de aanbiedingen

Wil jij een kranten abonnement hebben voor de grootste krant van Nederland? Dan ga je voor een abonnement op de Telegraaf. Dit is namelijk landelijke de grootste krant waar heel veel mensen dan ook een abonnement voor hebben. Je hebt bij de Telegraaf verschillende abonnementen die je kunt afsluiten tegen super scherpe prijzen.

Er is namelijk altijd wel een mooie Telegraaf aanbieding waar je van kunt profiteren.

Hieronder kun je de huidige aanbiedingen vinden voor een abonnement op de Telegraaf. Ben jij dus van plan een abonnement te nemen? Bekijk dan zeker of er een aanbieding is voor jou en profiteer van de hoge korting die je krijgt.

De Telegraaf abonnementen overzicht

Helaas zijn er op dit moment geen Telegraaf aanbiedingen

De beste aanbiedingen op een rij

De eerste uitgifte van de Telegraaf was op 1 januari 1893

Ja je leest het echt goed, de Telegraaf bestaat als sinds 1893. Op 1 januari 1893 kwam de Telegraaf namelijk met de eerste uitgifte van de papieren krant. Je kunt dus wel zeggen dat deze krant inmiddels al heel wat jaren bestaat. Door de jaren heen hebben ze heel veel ervaring opgedaan waardoor ze nu dus de grootste van Nederland zijn. Iedere dag komen zij met het beste nieuws over binnen- en buitenland. Wil jij dus precies weten wat er zich wereldwijd afspeelt? Neem dan nu een abonnement voor de Telegraaf en mis nooit meer iets.

De Telegraaf heeft heel veel sport items in de krant

Ben jij een sportliefhebber? Ook dan is de Telegraaf een geweldige krant voor jou. Zij hebben namelijk iedere dag weer heel veel sportitems in de krant staan. Zo lees je alles over de laatste transfers, welke sporters er prijzen hebben gepakt en de hoogte en diepte punten. Als sportliefhebber is het dus zeker slim om een abonnement te nemen op de Telegraaf.

Deze grote krant heeft een papieren krant, maar is ook online te lezen. Hierdoor heb je keuze uit diverse abonnementen. Er is altijd wel een kranten abonnement te vinden voor jou bij de Telegraaf.

Proefabonnementen en volledige abonnementen met korting

Leuk om te weten is dat de Telegraaf heel veel verschillende abonnementen heeft. Zo hebben ze regelmatig proefabonnementen. Door te profiteren van een proefabonnement kun jij de krant tijdelijk proberen tegen een zeer scherpe prijs. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je twijfelt of de krant iets voor jou is. Door te gaan voor een proefabonnement kun je hierachter komen. Blijkt dat de krant iets voor jou is, dan kunt je gaan voor en volledig abonnement.

Ook hiervoor zijn altijd mooie aanbiedingen. Te veel betalen voor een abonnement op de Telegraaf is dus niet nodig. Wacht dus ook niet langer, bekijk nu de huidige Telegraaf aanbiedingen en sluit direct een abonnement af met korting. Zo gemakkelijk kan het gaan. Staat er op dit moment geen mooie aanbieding voor jou? Kom dan volgende week nog eens terug, de kans is groot dat jij dan wel gaat vinden wat je zoekt. Neem nu dus snel een abonnement bij de grootste Nederlandse krant en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Wat kost een abonnement op De Telegraaf?

Dit is een vraag die regelmatig gesteld wordt, echter is het niet zo te zeggen. Want wat kost de Telegraaf is een vraag waar iedere keer een ander antwoord voor is. Ten eerste is het afhankelijk van welk abonnement je wilt. Je hebt namelijk verschillende abonnementen, denk aan De Telegraaf maandag t/m zaterdag, De Telegraaf Digitaal + Zaterdag, De Telegraaf Digitaal of De Telegraaf Premium. Alle 4 zijn het totaal verschillende abonnementen met allemaal verschillende prijzen. Wil jij dus antwoord op de vraag wat kost een abonnement op De Telegraaf? Dan is het slim om eerst te bepalen welk abonnement je wilt. Vervolgens kun je de prijzen van de abonnementen hierboven bekijken.

De Telegraaf opzeggen telefonisch en gratis

Heb jij op dit moment een abonnement voor De Telegraaf maar wil je daarvan af? Dan zal je hem moeten opzeggen. Wil de De Telegraaf opzeggen telefonisch? Dan kan dat heel gemakkelijk. Dit kan namelijk via het telefoonnummer 088-8248201. Let wel op dat dit alleen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur kan.
Ook is het mogelijk om het schriftelijk te doen, in dit geval moet je een brief sturen echter wordt dat afgeraden. Bellen gaat namelijk veel sneller. Natuurlijk is De Telegraaf opzeggen gratis, wel zal je jouw volledige looptijd van je abonnement de krant door blijven ontvangen. Wil jij je Telegraaf abonnement opzeggen? Zorg er dan voor dat je dit vroegtijdig doet zodat je abonnement niet verlengt wordt. Let ook op dat je altijd een opzegtermijn hebt.

Vragen en klachten over de Telegraaf bezorging

Heb jij een Telegraaf abonnement? Dan wil je natuurlijk wel dat jouw krant op tijd wordt bezorgd. Met op tijd bezorgd bedoelen we natuurlijk op werkdagen voor 07:00 uur en op zaterdag voor 08:00 uur. Nu kan het zijn dat jij enkele vragen of klachten hebt over de bezorging. Enkele klachten die je kunt hebben zijn bijvoorbeeld:

Ik heb De Telegraaf niet ontvangen
De krant werd te laat bezorgd
– De krant was nat of beschadigd
– Ik heb de bijlage bij de krant niet ontvangen
– Ik heb een verkeerde krant ontvangen

Als jij één van de bovenstaande klachten hebt, dan kun je dit gemakkelijk melden bij de Telegraaf, zij helpen jou dan maar al te graag verder. Ook voor je bezorg vragen kun je terecht bij De Telegraaf.

Goedkoop de beste deals scoren in De Telegraaf webshop

Sommige van jullie weten het vast en zeker al. De Telegraaf heeft ook een webshop. In de webshop van De Telegraaf kun je heel veel mooie aanbiedingen vinden. Door te profiteren van deze aanbiedingen kun jij heel veel geld besparen. Het is dan ook zeker aan te raden om regelmatig de deal te bekijken. Wil jij graag alle aanbiedingen zien? Ga dan snel naar de webshop van De Telegraaf.
In de webshop kun je echt van alles vinden. Zo kun je bijvoorbeeld smartphones, gereedschap, stoelen en fietsen kopen. Daarnaast boek je er ook heel voordelig hotelovernachtingen en vakanties. Waar wacht je dus nog op? Ga nu snel naar de website en profiteer van de mooie aanbiedingen, deals en kortingen.

Ontvang iedere zaterdag VROUW magazine en VRIJ

Een abonnement op De Telegraaf is natuurlijk fantastisch en daarom belonen ze je maar al te graag. Sluit jij namelijk een abonnement af op deze top krant, dan ontvang je bij verschillende abonnementen ook het VROUW magazine en VRIJ. Deze worden beide iedere zaterdag geleverd bij de papieren krant. Heb jij geen abonnement waarbij de papieren krant geleverd wordt? Goed nieuws, op het premium abonnement na kun je met alle andere abonnementen deze edities online lezen. Zo kan iedereen genieten van het VROUW magazine en VRIJ. Nog een reden dus om vandaag nog te gaan voor een mooie Telegraaf aanbieding.

Het volgende lees je terug in De Telegraaf

De telegraaf heeft echt super veel te bieden, dit komt natuurlijk omdat ze de grootste krant van Nederland zijn. Zo lees je er dagelijks het beste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, entertainment over royals, films, cultuur, uitgaan, horoscoop, koersen op de beurs en lifestyle informatie over o.a. gezondheid en reizen. Uiteraard heeft De Telegraaf jou nog veel meer te bieden. Bekijk daarom nu snel de verschillende abonnement aanbiedingen en profiteer van een geweldige korting.

Veelgestelde vragen (FAQ) over De Telegraaf kranten abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op De Telegraaf? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor De Telegraaf afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt De Telegraaf geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Dit doet je door contact op te nemen met De Telegraaf klantenservice. Dit kan op het telefoonnummer 088-8248242. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier op hun website.
Ga jij voor het Premium abonnement, dan krijg je toegang tot exclusieve artikelen. Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van De Telegraaf.
Is bij jou De Telegraaf te laat of niet bezorgd? Dan kun je hierover een klacht indienen. Dit kan via Mijnmedia.nl.
Het is moeilijk om een specifiek bedrag te noemen voor een abonnement op de Telegraaf, omdat de kosten voor een abonnement kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het abonnement, het type abonnement (bijv. alleen papier, papier en digitale toegang, etc.), en eventuele aanbiedingen of kortingen die beschikbaar zijn.
Kies jij ervoor om De Telegraaf in de winkel te kopen? Dan betaal je maar liefst 3,60 per krant. Een flinke prijs dus zeker als je weet dat je als abonnee slechts 0,94 betaald per krant. Dit is dus een besparing van maar liefst 74%. Reden genoeg dus om een abonnement af te sluiten op De Telegraaf. Wanneer jij slechts één keer per week de krant wilt lezen, dan kun je beter De Telegraaf los kopen.
Kranten-abonnement.nl