Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

Hoe moet ik mijn Telegraaf abonnement opzeggen

Heb jij op dit moment een abonnement op De Telegraaf maar wil je die opzeggen? Dan kan dat natuurlijk, je kunt hier verschillende reden voor hebben. Zo kan het zijn dat hij niet meer aan je wensen voldoet, maar het kan ook een financiële reden hebben. Wat de reden ook is, als jij je abonnement wilt opzeggen, dan kan dit. De Telegraaf biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, jij bepaald zelf wat jij het makkelijkste vindt. Lees dus snel verder en ontdek hoe jij gemakkelijk jouw Telegraaf abonnement op. Uiteraard is het goed om te weten dat je abonnement opzeggen helemaal gratis is.
Wil jij je abonnement opzeggen? Dan biedt De Telegraaf 3 verschillende manieren. Je kunt het telefonisch doen, online via de website of je stuurt een brief naar de Telegraaf. Hoe je het ook doet, in alle gevallen wordt jouw abonnement opgezegd. Wel is het belangrijk om te weten dat je een opzegtermijn hebt. Zo kun jij je abonnement één maand voor afloop opzeggen, controleer dus eerst even wat de einddatum is. Na afloop van je abonnement kun je hem maandelijks opzeggen.
Ontdek nu hoe je De Telegraaf kunt opzeggen

De Telegraaf telefonisch opzeggen

De Telegraaf abonnement telefonisch opzeggen
Je kunt ervoor kiezen om je Telegraaf abonnement telefonisch op te zeggen. Dit is eigenlijk heel gemakkelijk, je kunt gewoon bellen op het telefoonnummer 088-8248201. Wanneer je dit doet is het wel slim om je gegevens bij de hand te houden. Denk hierbij aan het abonneenummer. Op deze manier kan de klantenservice van De Telegraaf jou snel identificeren in het systeem. Vervolgens kun je het abonnement opzeggen met inachtneming van de opzegtermijn. Vraag wel altijd even om een schriftelijke bevestiging.

Zeg een De Telegraaf abonnement nu online op

Net als alle andere publicaties van TMG kun je De Telegraaf online opzeggen. Dit kan via de website van Mijnmedia.nl. Bij het afsluiten van een abonnement heb je namelijk de instructies gekregen om een account aan te maken. In je account kun je dingen wijzigen zoals je adresgegevens of tijdelijk de bezorging stoppen. Daarnaast heb je in jouw account ook de mogelijkheid om je abonnement op te zeggen. Dit werkt heel gemakkelijk, ga naar Mijn Abonnement op de website Mijnmedia.nl. Vervolgens log je in met jouw gegevens en klik je op ‘Overige opties’. Daar kun je kiezen voor ‘Nu opzeggen’.
Zeg De Telegraaf nu online op

De Telegraaf per post opzeggen

De Telegraaf per post opzeggen
Stuur jij liever een brief naar De Telegraaf met je opzegging? Dan kan dat. Hiervoor kun je een brief sturen naar Telegraaf Abonneeservice, Postbus 376, 1000 ED Amsterdam. Hierbij is het wel van groot belang dat jij al je gegevens vermeld. Denk hierbij zeker even aan het abonneenummer. Wel is het belangrijk om te weten dat het verwerken via de post langer duurt. Je moet hierbij denken aan een duur van twee weken. Uiteraard doen ze bij De Telegraaf hun best om de verwerking zo snel mogelijk te doen.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl