Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een abonnement te nemen. Er zijn verschillende abonnementsformules die het AD aanbiedt. De kosten van een abonnement variëren afhankelijk van de abonnementsduur en de frequentie van levering. Over het algemeen geldt dat hoe langer de abonnementsduur, hoe goedkoper het abonnement per maand wordt. In deze blog bespreken we de verschillende AD abonnement prijzen en formules, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat kost een AD abonnement per maand?

Tarieven AD abonnement: wat zijn de kosten?

De kosten van een AD abonnement variëren afhankelijk van de abonnementsduur en de frequentie van levering. Wil je de krant zeven dagen per week ontvangen, dan betaal je ongeveer € 24,- per maand. Voor een weekendabonnement (Zaterdag + Digitaal) betaal je gemiddeld € 16,- per maand. Over het algemeen geldt dat hoe langer de abonnementsduur, hoe goedkoper het abonnement per maand wordt. Zo kun je bijvoorbeeld bij een abonnement van 3 jaar flink besparen ten opzichte van een jaarabonnement. Om die reden is het dan ook slim om altijd te kiezen voor een zolang mogelijke duur.

AD abonnement prijzen: hoeveel ben je kwijt?

Het AD biedt verschillende abonnementen aan met elk hun eigen prijs. Zo kun je kiezen voor een Digitaal abonnement, waarmee je toegang krijgt tot de digitale krant en alle bijlagen. Dit abonnement kost je ongeveer € 14,- per maand. Wil je de papieren krant en de digitale krant ontvangen? Dan kun je kiezen voor het Compleet abonnement, waarmee je zes dagen per week de papieren krant ontvangt en toegang hebt tot de digitale krant en alle bijlagen. Dit abonnement kost je ongeveer € 24,- per maand. Daarnaast is er nog het Digitaal Basis abonnement en het Zaterdagabonnement. Bij het Digitaal Basis abonnement lees je alleen de premium artikelen op de website van Het AD. Hierbij moet je denken aan een maand bedrag van ongeveer € 7,50. Ga je liever voor een zaterdagabonnement, dan kun je 6 dagen per week de krant digitaal lezen, maar dat is niet alles. Op de zaterdag ontvang jij namelijk de papieren versie van de extra dikke weekendkrant. Dit abonnement kost je ongeveer 16,- per maand.
Neem nu een AD Abonnement digitaal of op papier!

Abonnement AD: wat betaal je per maand?

Als je kiest voor een maandabonnement op het AD heb je weinig opties. Er is namelijk slechts één maandabonnement beschikbaar voor het AD. Het gaat hier om het Digitaal Basis abonnement. Met dit abonnement kun je dus alleen de premium artikelen lezen op de website van het AD. Op dit moment is het één van de populairste abonnementen van het AD. Dit heeft twee redenen, ten eerste is het gewoon weg het goedkoopste abonnement dat ze hebben. Je betaald hier namelijk ongeveer € 7,50 per maand voor. Super goedkoop dus en een goede reden om ervoor te gaan. Maar dat is niet de enige reden waarom dit abonnement zo populair is. Het Digitaal Basis abonnement kun jij maandelijks opzeggen, tenminste als je gaat voor een maandelijks abonnement. Twijfel jij dus nog of het abonnement iets is voor jou? Dan kun je gewoon gaan voor een maand abonnement. Uiteraard is het later altijd mogelijk om dit om te zetten naar een abonnement van 1 of 2 jaar. In dat geval gaat je maandelijkse kosten ook omlaag.
Wil jij nu helemaal geen Digitaal Basis abonnement van het AD, maar zoek je gewoon de digitale- of de papieren krant? Dan zijn daar natuurlijk ook verschillende opties voor. De kosten hiervoor die je per maand betaald hebben wij al eerder besproken in dit artikel.

Proefabonnement van het AD, dat kost maar weinig!

Als je nog twijfelt of een abonnement op het AD iets voor jou is, kun je kiezen voor een proefabonnement. Met een proefabonnement kun je de krant een bepaalde periode uitproberen tegen een gereduceerd tarief. Zo kun je ontdekken of de krant bij jou past voordat je een langdurig abonnement afsluit. Een groot voordeel van een proefabonnement is dat je nergens aan vast zit. Daarnaast zijn de kosten voor een proefabonnement erg laag. Zo lees je het AD meeste 4 weken lang voor maar 4 euro. Super goedkoop dus en daarom wordt hier ook veel gebruik van gemaakt. Ben jij de volgende die gaat voor een AD Proefabonnement voor maar 4 euro?

Conclusie: De kosten van een AD abonnement is afhankelijk van jouw wensen.

De kosten van een abonnement op het AD variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de abonnementsduur, de frequentie van levering en of je toegang wilt tot de digitale krant en bijlagen. Voor iedereen is er wel een abonnement beschikbaar dat past bij zijn of haar wensen en budget. Een proefabonnement is een goede optie om de krant uit te proberen voordat je een abonnement afsluit. Kies het abonnement dat bij jou past en geniet dagelijks van het laatste nieuws, achtergronden en bijlagen in het AD.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kranten-abonnement.nl