Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek

Een abonnement op de regio krant Leidsch Dagblad afsluiten

Ben jij een liefhebber van het lezen van de krant? Dan is het zeker slim om een kranten abonnement te nemen voor het Leidsch Dagblad. Dit is een zeer bekende en populaire regio krant in Regio Midden. Deze krant verschijnt in Leiden en omgeving. Iedere editie van Leidsch Dagblad staat vol met regionaal nieuws.

De eerste editie werd uitgegeven op 1 maart 1860, we spreken hier dus over een zeer oude regio krant. Dit zegt natuurlijk ook direct wat over de krant. Want hoe langer een krant al bestaat hoe beter. Want hij zou nooit zolang bestaan als er niet voldoende lezers waren. Heb jij nog geen abonnement op het Leidsch Dagblad? Dan wordt het hoogste tijd om er één af te sluiten.

Wat leuk is om te weten dat je altijd kunt profiteren van een mooie kranten aanbieding. Er zijn namelijk verschillende Leidsch Dagblad aanbiedingen die zeker interessant zijn. Door te gaan voor een aanbieding kunt jij heel veel geld besparen. Bekijk dus snel de verschillende korting acties en sluit een abonnement online af.

Krant abonnement | Leidsch Dagblad

Helaas zijn er op dit moment geen Leidsch Dagblad aanbiedingen

De beste aanbiedingen op een rij

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit jouw omgeving met het Leidsch Dagblad

Wanneer jij gaat voor een abonnement op het Leidsch Dagblad, dan blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws dat er zich afspeelt in jouw omgeving. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, want zo weet jij precies wat er bij jou in de buurt gebeurt. Natuurlijk heb je naast regionaal nieuws ook een zeer groot aanbod met landelijk nieuws in de krant staan. Met een kranten abonnement voor deze krant hoef je dus nooit meer iets te missen en juist dat maakt dit een geweldige krant. Bekijk daarom snel welke verschillende abonnementen er zijn en sluit er direct één voordelig af.

Leidsch Dagblad heeft verschillende abonnementen

Goed om te weten is dat je bij het Leidsch Dagblad de keuze hebt uit verschillende abonnementen. Hierdoor is er altijd wel een kranten abonnement die goed bij jouw behoefde past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een digitaal abonnement waarbij je de krant alleen maar digitaal kunt lezen. Dit is perfect voor iemand die veel onderweg is.

Ben je juist veel thuis en vind je het leuk om op de bank te genieten van de papieren krant? Dan ga voor je voor een compleet abonnement. In dat geval kun je namelijk iedere dag genieten van een papierenkrant. Jij bepaalt helemaal zelf welk abonnement het beste bij jou past, vervolgens kun je hem online afsluiten tegen een scherpe prijs.

Neem nu een proefabonnement voor Leidsch Dagblad

Heb jij nog nooit eerder een abonnement gehad op Leidsch Dagblad? Dan weet je misschien nog niet zo goed of deze krant wel echt iets is voor jou. In dat geval kun je ervoor kiezen om een proefabonnement te nemen. Het voordeel van zo’n abonnement is dat je nergens aan vast zit. Een proefabonnement stopt namelijk vanzelf. Daarnaast kun je dit abonnement afsluiten tegen een zeer scherpe prijs en kun jij dus heel voordelig het Leidsch Dagblad ontdekken.

Blijkt na de proef periode dat jij dit een geweldige krant vindt? Dan kun je een volledig abonnement afsluiten tegen een scherpe prijs. Zo heb je een volledig abonnement met de gedachte dat dit een goede krant is voor jou. Is er op dit moment geen proefabonnement verkrijgbaar, dan is er vast een zeker een mooie aanbieding voor een volledig abonnement.

Magazines VRIJ en PLUS gratis het Leidsch Dagblad

Wat leuk is om te weten dat je bij een abonnement 2 gratis magazines krijgt. Dit magazine ontvang je iedere zaterdag. Het gaat om de magazines VRIJ en PLUS. Je krijgt deze magazines bij een Compleet, weekend en digitaal abonnement. Heb jij een digitaal abonnement, dan ontvang je ze ook gewoon digitaal. Precies zoals je mag verwachten. Dit is natuurlijk direct nog een reden om nu van een mooie aanbieding te profiteren.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Leidsch Dagblad kranten abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Leidsch Dagblad? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor het Leidsch Dagblad afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Leidsch Dagblad geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Kies jij voor een digitaal abonnement, dan ontvang je de digitale versie van de papieren krant. Dit terwijl je bij een Premium abonnement enkel en alleen de premium artikelen op de website of in de app van Leidsch Dagblad kunt lezen.
Ga jij voor het Digitaal Basis abonnement ook wel Premium abonnement genoemd, dan krijg je toegang tot exclusieve artikelen. Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Leidsch Dagblad.
Jazeker hebben ze meerdere regio-edities. Het gaat hier om 2 verschillende edities namelijk: Leiden & Omgeving en Duin- en Bollenstreek.
Wil je jouw kranten abonnement voor Leidsch Dagblad opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-8241111. Ook kun je het doen via jouw Leidsch Dagblad account. Een andere optie is dat jij een terugbelverzoek indient bij de klantenservice van Leidsch Dagblad. Zij bellen jou dan op het moment dat het jou uitkomt, wel zo gemakkelijk dus.
Welke edities jij van Leidsch Dagblad gaat krijgen hangt erg af van jouw postcode. Om hierachter te komen zal je contact op moeten nemen met de klantenservice van Leidsch Dagblad.
Heb jij een klacht of een vraag aan Leidsch Dagblad? Dan kun je met hen contact op nemen via de telefoon of de mail. Wil jij hen bellen dan kan dat op het telefoonnummer 088-8241111.
Jazeker, wil jij de krant digitaal lezen, dan moet je inloggen. De digitale krant is namelijk echt alleen maar online te lezen. Je hebt hier dan ook een internet verbinding voor nodig.
Kranten-abonnement.nl