Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek

Het Friesch Dagblad is een Nederlands protestants-christelijk dagblad

Woon jij in het noorden van het land en ben je op zoek naar een Nederlands protestants-christelijk dagblad? Dan is het Friesch Dagblad echt iets voor jou. Dit dagblad wordt bezorgd in Friesland, het Groningse Westerkwartier en de Noordoostpolder. Ben jij woonachtig in dit gebied, dan kun je een kranten abonnement nemen voor het Friesch Dagblad.

De eerste editie van dit blad werd gedrukt in 1903, je kunt dus wel zeggen dat het al een zeer oud dagblad is. Vandaag de dag hebben ze nog steeds een groot aantal lezers en daarom is het zeker slim om een abonnement te nemen op dit mooie dagblad.

De beste aanbiedingen op een rij

Populair
Premium
Friesch Dagblad
Kortingsperiode 12 maanden
1
50
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Nee
Digitale krant, 6 dagen per week
Nee
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Ja
Inclusief de wekelijkse nieuwsbrief op zaterdag
Bekijk de Premium actie
Populair
Digitaal
Friesch Dagblad
Kortingsperiode 12 maanden
2
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Nee
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Ja
Inclusief de wekelijkse nieuwsbrief op zaterdag
Bekijk de Digitaal actie
Populair
Weekend + Digitaal
Friesch Dagblad
Kortingsperiode 12 maanden
3
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Ja
Extra dikke zaterdagkrant
Nee
Maandag t/m vrijdag de krant
Ja
Inclusief de wekelijkse nieuwsbrief op zaterdag
Bekijk de Digitaal + ZA actie
Populair
Compleet
Friesch Dagblad
Kortingsperiode 12 maanden
6
75
per week
Ja
Alle artikelen lezen
Ja
Digitale krant, 6 dagen per week
Ja
Extra dikke zaterdagkrant
Ja
Maandag t/m vrijdag de krant
Ja
Inclusief de wekelijkse nieuwsbrief op zaterdag
Bekijk de Compleet actie

Keuze uit verschillende abonnementen bij het Friesch Dagblad

Lijkt hou de krant het Friesch Dagblad wel wat? Dan is het slim om er een abonnement op te nemen. Ze hebben verschillende abonnementen, zowel voor de papieren krant als digitaal lezen. Ook is er een compleet abonnement waarbij je zowel digitaal kunt lezen als de papieren krant ontvangt. Doordat er verschillende kranten abonnementen zijn voor het Friesch Dagblad zit er altijd wel een abonnement bij voor jou. Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten voor het Friesch Dagblad en profiteer van een mooie deal. Met een abonnement op het Friesch Dagblad blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw omgeving. Wel zo fijn is dat toch?

Het Friesch Dagblad veel nieuws dat gaat over het geloof

Ben jij protestants christelijk? Dan is het echt aan te raden om een abonnement op dit dagblad te nemen. In deze regio krant kun je namelijk heel veel artikelen vinden die gaan over het geloof. Zo lees je er bijvoorbeeld verschillende verhalen van andere gelovige. Op deze manier kunt je ontdekken hoe hun erin staan en waarom zij geloven.  Dit is altijd interessant en goed om te lezen.

Je zal namelijk veel dingen herkennen van jezelf en dat is altijd fijn bij het lezen van een artikel.  Naast dat er veel over het geloof in staat kun je er natuurlijk nog heel veel andere nieuws items in vinden. Ook nieuws items die niks met het geloof te maken hebben maar wel zeer interessant en boeiend zijn. Wacht daarom ook niet langer en kies nu het abonnement dat het beste bij jou past.

Regelmatig een proefabonnement voor het Friesch Dagblad

Twijfel jij nog een beetje of deze krant wel echt goed bij jou past? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Regelmatig kun je namelijk een proefabonnement afsluiten voor het Friesch Dagblad. Je kunt dan voor een klein bedrag deze krant een korte periode proberen. Dit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Het abonnement stopt dan ook automatisch.

Is er op dit moment een proefabonnement verkrijgbaar, dan is het zeker slim om hiervoor te gaan. Mocht het abonnement zijn afgelopen en vond je het abonnement geschikt voor jou? Dan kun je een volledig abonnement afsluiten en zo dus echt gaan genieten van dit geweldig dagblad.

Altijd een mooie actie, korting of aanbieding voor jou

Heb je besloten en wil je graag een abonnement afsluiten voor het Friesch Dagblad? Dan kun je altijd kiezen uit verschillende acties, kortingen en aanbiedingen. Door te gaan voor een mooie aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Het is dus zeker slim om dit te doen. Zo geniet jij namelijk super voordelig van jouw favoriete krant.

Daarnaast is het goed om te weten dat jij als abonnee ook profiteert van lezersvoordeel. Hierbij moet je denken aan aantrekkelijke kortingen, VIP-arrangementen, leuke winacties en speciale lezersreizen. Allemaal interessante acties dus waar jij als abonnee van kunt profiteren. Dit is direct weer een goede reden om een abonnement te nemen op het Friesch Dagblad, want wie wilt er nu niet profiteren van de beste aanbiedingen.

Lees Friesch Dagblad op papier, online of in de app

Het maakt niet zoveel uit hoe jij het Friesch Dagblad wilt lezen, er is namelijk altijd wel een goede optie voor jou. Je kunt deze regionale krant namelijk lezen op papier, online of in de app. Zo lees je de krant hoe jij dit het liefste hebt. Kijk wel altijd even goed of alle opties zitten opgenomen in het abonnement dat je kiest. Er zijn namelijk verschillende abonnementen en niet alle abonnementen bieden dezelfde opties.

Het grote voordeel van het digitaal lezen van deze krant is dat je nooit meer iets hoeft te missen. Je kunt de krant namelijk overal lezen waar je ook maar bent. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet of laptop met een internet verbinding. Heb jij dit, dan kun jij overal genieten van het laatste nieuws uit jouw regio.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Het Friesch Dagblad abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Het Friesch Dagblad? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor Het Friesch Dagblad afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.

Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Het Friesch Dagblad geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.

Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Wil je jouw kranten abonnement voor Het Friesch Dagblad opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-8002001.
De Premium artikelen zijn exclusieve artikelen die alleen beschikbaar zijn voor abonnees. Je kunt deze vinden op de website of in de app van Het Friesch Dagblad.

Heb jij een kranten abonnement afgesloten voor Het Friesch Dagblad? Dan wordt jouw aanvraag verwerkt binnen 3 werkdagen. Binnen 3 werkdagen ontvang jij dan ook de fysieke krant in je brievenbus.

Heb jij een vraag of een klacht voor Het Friesch Dagblad? Dan hebben zij een klantenservice die voor je klaar staat. Je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 088-8002001. Dit kan op werkdagen van 07:30 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag kan dit van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Uiteraard is het mogelijk om losse kranten te kopen. Wel is dit in verhouding een stuk duurder. Een losse krant kost op maandag en vrijdag € 2,85. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de krant iets goedkoper namelijk € 2,75. Wil je een losse weekendkrant? Dan betaal je € 3,99.

Kranten-abonnement.nl