Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken

Het Noordhollands Dagblad één van de Nederlandse regionale dagbladen

Woon jij ten noorden van het Noordzeekanaal? Dan is het Noordhollands Dagblad echt iets voor jou. Het gaat hier namelijk om een regionale krant waar jij een abonnement op kunt nemen. Dit kan tegen een scherp tarief en je hebt keuze uit meerdere abonnementen. Bekijk dus snel de tarieven van de verschillende abonnementen en direct een abonnement online af.

De regio waar je het Noordhollands Dagblad kunt krijgen zijn Alkmaar, Noordkop, West-Friesland, IJmond, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Haarlem. Ben jij woonachtig in één van deze regio’s? Dan is het slim om nu een abonnement af te sluiten voor dit dagblad. Bekijk dus snel welke abonnementen er in de aanbieding te krijgen zijn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw omgeving. Het Noordhollands Dagblad is namelijk één van de Nederlandse regionale dagbladen met altijd een mooie kranten aanbieding.

Krant abonnement | Noordhollands Dagblad

Helaas zijn er op dit moment geen Noordhollands Dagblad aanbiedingen

De beste aanbiedingen op een rij

Keuze uit verschillende abonnementen voor het Noordhollands Dagblad

Wil jij een abonnement hebben voor het Noordhollands Dagblad? Dan heb je keuze uit verschillende abonnementen die je kunt afsluiten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een digitaal abonnement te nemen. Zo kun je de krant alleen maar digitaal lezen. Maar wij kunnen ook begrijpen dat jij misschien liever de papieren krant ontvangt. Ook dan zijn er verschillende kranten abonnementen af te sluiten voor het Noordhollands Dagblad. Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen en sluit er direct ééntje online af. Het is meer dan de moeite waard, want deze krant staat zeer goed bekend en wil jij dus zeker lezen.

Ook veel sport nieuws te lezen in het Noordhollands Dagblad

Ben jij een liefhebber van sport en lees je er graag alles over? Dan is het zeker een slimme zet om een abonnement te nemen voor dit dagblad. Deze krant heeft namelijk heel veel sport nieuws iedere dag weer. Je hoeft dus nooit meer iets te missen als het gaat om sport en dat is fantastisch.

Zo weet jij meteen wie er moet gaan voetballen, hoe het ervoor staat met de schaatsers en hoe de turners hebben gepresteerd. Als het maar te maken heeft met sport lees je het in het Noordhollands Dagblad. Als sportliefhebber is het dus zeker een slimme keus om hier een abonnement voor te hebben zodat je nooit meer iets mist.

Neem een Noordhollands Dagblad proefabonnement

Twijfel jij nog of dit wel de krant is die jij leuk en interessant genoeg vindt? Dan is het slim om eerst een proefabonnement te nemen voor het Noordhollands Dagblad. Wel goed om te weten is dat ze niet altijd een proefabonnement hebben. Maar wanneer ze er wel één hebben kun jij voor maar een paar euro een korte periode deze krant proberen.

Dit is natuurlijk perfect, want zo ben je niet veel geld kwijt aan een abonnement en kun je toch ontdekken of het iets is voor jou. Het voordeel van een proefabonnement is dat hij automatisch stopt, je zit dus nergens aan vast. Blijkt na de proef periode dat jij deze krant geweldig vindt? Dan kun je er een volledig abonnement voor afsluiten. Zo kun jij nog lang genieten van deze krant.

Noordhollands Dagblad aanbiedingen en acties

Heb jij besloten en wil je gaan voor een abonnement op Noordhollands Dagblad? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ze hebben vrijwel altijd een mooie aanbieding of actie voor jou. Door te gaan voor één van de aanbiedingen kun jij echt heel veel geld besparen en dat is natuurlijk net wat jij wilt. Alle Noordhollands Dagblad aanbiedingen kun je hier boven vinden. Het is dus zeker slim om te kijken of er een mooie actie voor jou tussen zit.

Als je de aanbiedingen ziet kan het haast niet anders dan dat jij er vrolijk van wordt. De aanbiedingen zijn namelijk echt spectaculair. Iedereen die geld wilt besparen gaat voor een aanbieding van Noordhollands Dagblad.

Digitaal, zaterdag of toch een compleet abonnement

Zoals wij al eerder aangaven hebben ze bij Noordhollands Dagblad verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen uit Premium, Digitaal, Zaterdag en Compleet. Welk abonnement je kiest is natuurlijk helemaal aan jou. Eén ding is wel zeker, alle abonnementen van Noordhollands Dagblad zijn super populair. Maak nu dus snel de keus welk abonnement het beste bij jou past en sluit hem direct online af.

De digitale krant wordt met de dag populairder. Dit is ook logisch, want we zijn nu eenmaal steeds drukker en de digitale krant kun jij overal lezen. Zo lees je hem bijvoorbeeld in de trein, in de pauze op je werk of gewoon vanaf de bank. Het is dan ook zeker slim om de digikrant van het Noordhollands Dagblad te overwegen. De digikrant is de digitale versie van de papieren krant en dus zeker de moeite waard.

De regionale kranten van Noordhollands Dagblad

Zoals we al eerder hebben gezegd wordt de krant het Noordhollands Dagblad in verschillende edities geleverd. Het zijn er in totaal 7, het gaat hier om het Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Helderse Courant en Schager Courant. Deze krant wordt bezorgd in de gebieden die ten noorden van het Noordzeekanaal liggen.
Wanneer jij weet in welke regio je woont weet je direct welke editie jij ontvangt met een Noordhollands Dagblad abonnement. Alle edities zijn super populair en bieden het beste nieuws uit jouw regio. Hierdoor hoef je echt nooit meer iets te missen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Noordhollands Dagblad

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Noordhollands Dagblad? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor Noordhollands Dagblad afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.

Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Noordhollands Dagblad geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.

Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Wil je jouw kranten abonnement voor Noordhollands Dagblad opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-8241111.
Ga jij voor het Digitaal Basis abonnement ook wel Premium abonnement genoemd, dan krijg je toegang tot exclusieve artikelen. Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van het Noordhollands Dagblad. Alle premium artikelen kun je gemakkelijk lezen in de NHD app of op Noordhollandsdagblad.nl.
Er zijn meerdere edities van Noordhollands Dagblad verkrijgbaar, dit is vaak zo bij regionale kranten. Noordhollands Dagblad telt 7 verschillende edities, het gaat hier om: Alkmaar, Noordkop, West-Friesland, IJmond, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Haarlem en Gooi.
Heb jij een vraag aan Noordhollands Dagblad of heb je een klacht? Dan wil je natuurlijk contact met ze opnemen. Dit kan via het telefoonnummer 088-8241111. Dit telefoonnummer kun je ook gebruiken voor de andere edities van Noordhollands Dagblad. Bijvoorbeeld voor Dagblad West Friesland en Alkmaarsche Courant.

Wil jij een abonnement op Noordhollands Dagblad, dan wil jij natuurlijk de kosten weten. De kosten van deze krant verschilt per abonnement. Bekijk dus eerst de abonnementen en ontdek dan wat het abonnement kost dat jij wilt hebben.

De uitgever van het Noordhollands Dagblad is het Mediahuis. Dit zijn ze al sinds 1 december 2017. Aan de krant zelf is er vrijwel niks veranderd, nog altijd brengen hun het beste nieuws uit jouw regio bij je thuis. Het nadeel van de overname is dat er hierdoor vrijwel nooit meer proefabonnementen zijn. Het uitproberen van Noordhollands Dagblad is hierdoor niet mogelijk. Wanneer er wel weer proefabonnementen beschikbaar zijn ontdek je ze uiteraard op deze pagina.
Jazeker, vanaf 1945 t/m 1996 heten het namelijk Nieuwe Noordhollandse Courant ook wel NNC genoemd. Uiteindelijk is de naam in 1997 veranderd naar Noordhollands Dagblad. Eigenlijk bestaat het Noordhollands Dagblad dus al best wat jaren. Goede reden om er vandaag nog een abonnement op te nemen.
Kranten-abonnement.nl