Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Het goedkoopste kranten abonnement van dit moment

Wil jij graag aan kranten abonnement afsluiten en ben je zoekende naar de goedkoopste? Dan helpen wij je graag op weg. Laten we beginnen met het vermelden dat proefabonnement het aller goedkoopste zijn. Nu is het wel zo dat deze slechts voor een korte periode zijn. Wil jij dus bijvoorbeeld een kranten abonnement van minimaal één jaar, dan heb je daar niks aan. Daarom zijn wij ook gaan kijken wat nu het goedkoopste kranten abonnement is voor jou. Hieronder kun je daar dan ook meer over lezen. Wij hebben het goedkoopste abonnement voor een landelijke en regionale krant. Voor iedere regio hebben wij het goedkoopste abonnement voor jou geselecteerd.
Daarnaast hebben wij een onderscheid gemaakt in een digitaal abonnement en een compleet abonnement. Want de één leest liever de krant online terwijl de ander graag een papieren krant ontvangt. Wat jij ook het liefste hebt, één ding is zeker online heb je altijd een goedkoop abonnement beschikbaar. Wel zo fijn toch? Lees daarom nu snel verder en ontdek wat het goedkoopste krantenabonnement is en sluit hem online af.

Het goedkoopste digitale abonnement voor een landelijke krant

Wil jij graag een abonnement voor een landelijke krant en wil je deze het liefste digitaal lezen? Dan zijn er natuurlijk verschillende kranten waar je uit kunt kiezen. Maar het is natuurlijk zo dat er maar één het goedkoopste kan zijn. Het goedkoopste abonnement is die van de Telegraaf. Bij hen heb je namelijk een digitaal abonnement voor slechts € 2,75 per week. Hierdoor is dit verre weg de goedkoopste krant wanneer het gaat om een digitaal abonnement. Ga je voor dit abonnement, dan kun je onbeperkt premium artikelen lezen. Daarnaast leest je ook de papieren krant digitaal en het magazine Vrouw & Vrij. Je kunt dus wel stellen dat dit toch nog een zeer uitgebreid abonnement is voor maar een klein bedrag per week. Wil jij dit abonnement afsluiten? Dan kun je hem hier vinden.

Een compleet abonnement? Dit is de goedkoopste landelijke krant

Heb jij liever een landelijke krant in combinatie met een compleet abonnement? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Iedere krant heeft namelijk wel een compleet abonnement. Het voordeel van compleet is dat je van alles bent voorzien. Zo kun je de krant digitaal lezen, maar ook op papier. De Telegraaf heeft het goedkoopste compleet abonnement. Je hebt namelijk voor slechts € 5,65 per week dit abonnement. Je krijgt dan van maandag t/m zaterdag de krant op jouw deurmat. Daarnaast kun je ook dagelijks de krant digitaal lezen. Het is dus zeker aan te raden om dit abonnement te nemen. Wil jij hem afsluiten? Dan kan dat hier. Naast dat je dagelijks de krant kunt lezen kan je ook dagelijks onbeperkt premium artikelen lezen. Jij kunt dus echt optimaal genieten met dit kranten abonnement.

De goedkoopste kranten van Regio Noord

Gaan wij kijken naar de goedkoopste kranten uit Regio Noord, dan zijn er 2 kranten die het goedkoopste zijn. Het gaat hier om Haarlems Dagblad en Noordhollands Dagblad. Beide kranten zijn af te sluiten tegen de zelfde prijs. Ze zijn het goedkoopste voor zowel het digitale abonnement als het compleet abonnement. Voor het digitale abonnement betaal je namelijk € 2,75 per week en voor het compleet abonnement € 5,65. Dit is dus super voordelig. Het leuke van deze kranten is dat jij er ook heel veel regionaal nieuws in kunt vinden. Wil jij een abonnement afsluiten voor Haarlems Dagblad? Dan kun je dat hier doen. Ga je liever voor het Noordhollands Dagblad? Dan kun je die hier vinden.

Regio Midden 3 van de 4 kranten zijn even goedkoop

Wanneer je in Regio Midden woont wordt het nog lastig om te kiezen welke krant jij gaat afsluiten. Voor de prijs hoef je het namelijk niet te doen. Als wij in Regio Midden naar de goedkoopste kranten abonnementen gaan kijken, dan zijn 3 kranten het goedkoopste. Dit terwijl er 4 kranten verkrijgbaar zijn in Regio Midden. Hierdoor wordt het natuurlijk nog lastig kiezen. Ga je voor één van de goedkoopste kranten dan heb je keuze uit De Gooi- en Eemlander, IJmuider Courant en Leidsch Dagblad. Naast dat ze super goedkoop zijn, kent iedereen uit regio midden deze kranten goed. Voor deze kranten betaal je voor het digitale abonnement € 2,75 per week en voor het compleet abonnement € 5,65 per week. Goedkoop zijn ze dus zeker. Kies daarom nu welk abonnement het beste bij jou past en sluit hem direct af. Wil je alle kranten uit regio midden bekijken? Dan kun je ze hier vinden.

Regio Zuid ga nu voor het goedkoopste abonnement

Bij Regio Zuid is het net even anders dan bij de andere kranten. Wanneer wij namelijk gaan kijken naar het goedkoopste Digitale abonnement, dan is dat De Limburger. Zij hebben namelijk een digitaal abonnement voor maar € 6,50 per maand. Hiermee mee zijn zij het goedkoopste in Regio Zuid. Gaan wij kijken naar het Compleet abonnement, dan is De Limburger het duurste. Alle andere kranten hebben dezelfde prijs en zijn dus het goedkoopst. Wil jij dus een compleet abonnement van de goedkoopste krant? Dan heb je keuze uit BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en PZC. Zij rekenen allemaal € 21,45 per maand voor één compleet abonnement. Het is dus zeker slim om van tevoren goed te bepalen wat voor een abonnement je wilt. Vervolgens kun je het goedkoopste abonnement online afsluiten. Alles kranten uit regio zuid kun je hier vinden.
Zo je weet nu precies wat het goedkoopste abonnement is. Wacht dus niet langer en kies nu snel het goedkoopste abonnement van dit moment. Zo zie je maar weer hoe gemakkelijk het is om hier bij ons het goedkoopste kranten abonnement te vinden.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontdek nu de beste kranten van 2022
Tips

De Top 10 populairste kranten van 2023

Wil jij graag een kranten abonnement afsluiten? Dan is het wel fijn om te weten wat de beste en populairste kranten van 2023 zijn. Waarschijnlijk

Kranten-abonnement.nl