Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

Meld je aan als krantenbezorger en ontvang € 1.000,- startbonus

Lijkt het jou leuk om krantenbezorger te worden? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je. Bij Bezorgdekrant.nl hebben ze nu namelijk een geweldige actie wat jou over de streep moet halen om krantenbezorger te worden. Tijdelijk ontvang je namelijk een startbonus van € 1.000,-. Dit is natuurlijk super veel en direct ook een goede reden om je vandaag nog aan te melden. Daarnaast verdien je met het bezorgen van de krant ook nog eens een geweldig uurloon. Je krijgt namelijk € 10,96 per uurswijk. Er wordt gekeken hoe lang je over de wijk doet en zo wordt jouw loon berekend. Hierdoor verdiend iedereen hetzelfde voor het bezorgen van de krant.

Zorg wel dat de krant vroeg geleverd wordt!

Het baantje als krantenbezorger is echter niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk wel super vroeg je bed uit. De abonnees van de verschillende kranten hebben namelijk wel bepaalde eisen. Dit houdt in dat jij de krant bezorgd moet hebben voor 07.00 uur. In het weekend is het iets later, dan moet het voor 08.00 uur. Ben jij dus geen ochtend mens, dan moet jij jezelf afvragen of dit wel iets voor jou is. Vind jij het juist heerlijk om vroeg op te staan? Dan is dit de ultieme baan voor jou. Je staat namelijk vroeg op, je bent buiten en je verdiend er ook nog eens een leuk bedrag mee. Wat wil een mens nog meer.

Natuurlijk zitten er voorwaarden aan deze actie

Het is een geweldige actie, maar het is natuurlijk niet zo dat wanneer jij twee weken de krant bezorgd je deze startbonus ontvangt. Er zitten wel wat voorwaarde aan deze super actie. Het is dan ook van groot belang dat je deze goed doorleest. Je kunt ze vinden op de website van deze actie. Klik dus snel op de afbeelding of de buttom hieronder. Wel kunnen wij je melden dat je minimaal 6 maanden de krant moet bezorgen om de volledige € 1.000,- aan bonus te ontvangen. Zie jij dit niet zitten? Dan is deze actie waarschijnlijk niks voor jou.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl