Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken
Favico

De Top 10 populairste kranten van 2023

Wil jij graag een kranten abonnement afsluiten? Dan is het wel fijn om te weten wat de beste en populairste kranten van 2023 zijn. Waarschijnlijk heb jij zelf al een favoriete krant waar je alle gratis nieuws items van leest. Maar toch worden de kranten abonnementen weer steeds populairder. Dit komt omdat je eigenlijk niks wil missen. Nu is alleen de vraag is het slim om een abonnement te nemen op jouw favoriete krant of zijn er betere opties? Op deze pagina ontdek je de Top 10 beste kranten abonnementen van 2023. Bekijk dus snel of er een krant voor jou tussen zit en profiteer van een kranten aanbieding.

1. De Telegraaf

Wij van Kranten-abonnement.nl hebben het al vaker aangegeven, maar De Telegraaf is nog altijd de populairste krant van Nederland. Ze zijn dan ook de allergrootste. Ondanks dat het aantal abonnees is teruggelopen kiezen steeds meer mensen voor een Digitaal abonnement van De Telegraaf. Deze krant is een echte aanrader als jij een kranten abonnement wilt op een landelijke krant.

2. Het Algemeen Dagblad

Wil jij een krant die langzaam groeit in het aantal abonnees? Dan is een abonnement op Het AD echt iets voor jou. Het Algemeen Dagblad is namelijk een krant die steeds meer abonnees verovert. Dit komt omdat ze schrijven voor een breed publiek. Een kranten abonnement op Het AD is dan ook zeker aan te raden.

3. De Volkskrant

Zoek jij een krant met diepgaande artikelen? Dan is De Volkskrant een echte aanrader voor jou. Deze krant is fantastisch en schrijft voornamelijk links geschreven artikelen. Toch wordt hij steeds meer door rechts gewaardeerd. Dit komt door al het belangrijke nieuws dat zij al ontdek hebben. Maak dus zeker kennis met De Volkskrant.

4. NRC Handelsblad

Het NRC is een echte middagkrant. Neem jij een abonnement op deze krant, dan ontvang je hem pas in de middag. Dit kan natuurlijk super gunstig zijn. Je bent dan namelijk als eerst op de hoogte van het laatste nieuws. Daarom staat het NRC op plek 4 in onze Top 10.

5. De Limburger

Woon jij in het zuiden van het land? Dan is De Limburger echt iets voor jou. Deze regionale krant wordt door veel Limburgers gelezen. Wil jij weten wat er in jouw omgeving zich afspeelt? Maak dan kennis met deze geweldige krant en sluit een abonnement online af. Je gaat zeker geen spijt krijgen van deze keus.

6. De Gelderlander

Ben jij woonachtig in Gelderland? Dan is De Gelderlander een echte aanrader voor jou. Dit is namelijk de grootste krant in deze regio. Hij wordt geleverd in Gelderland, Noordoost-Noord Brabant en Noord-Limburg. Bekijk deze krant dus snel en sluit een kranten abonnement af.

7. Het Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad kan dat de laatste jaren flink wat abonnees kwijt geraakt zijn. Nog altijd hebben ze een oplage van net geen 100.000 stuks. Dit zegt natuurlijk best wel veel. Het is dan ook zeker het overwegen waard om een abonnement te nemen op deze krant. Hij wordt in verschillende regio’s geleverd en kent maar liefst 7 verschillende edities.

8. Trouw

De krant Trouw is eigenlijk bij iedereen wel bekend. Het is een landelijke krant maar is zeker niet de grootste krant. Hij is in 1943 opgericht als verzetskrant en vandaag de dag staat hij er nog steeds voor het volk. Wij raden een Trouw abonnement dan ook zeker aan.

9. Dagblad van het Noorden

Woonachtig in Groningen of Drenthe? Dan is Dagblad van het Noorden een echte aanrader. Deze regionale krant is in die regio namelijk super populair. Met deze krant ontvang je dagelijks het beste en het laatste nieuws. Ontdek deze krant en ga voor een kranten abonnement.

10. De Stentor

De Stentor heeft plek nummer 10 gekregen in onze Top 10 populairste kranten. Deze regionale krant uit regio Noord is super populair. Hij wordt geleverd in de regio Salland, Flevoland en Noord-Gelderland. Bekijk deze krant dus snel en ga voor een krant abonnement.
Zo dit was het dan, de Top 10 populairste kranten van 2023. Het kan gewoon niet anders dan dat hier een mooie krant voor jou tussen zit. Heb je toch niet de juiste krant gevonden? Bekijk dan zeker ook even alle andere kranten op onze website. De kans is zeer groot dat daar wel iets tussen zit voor jou.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl