Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search

Gooi en Eemlander klantenservice

Laatst gewijzigd: 08/02/2024

Heb jij een vraag over jouw abonnement voor Gooi en Eemlander of wil je het abonnement opzeggen? Dan ontdek je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Zo ontdek je waar je dingen zoals je adres kunt aanpassen, maar ook hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice van Gooi en Eemlander. 

Krant abonnement | De Gooi- en Eemlander

Inhoudsopgave

Om je zo snel mogelijk te helpen met het beantwoorden van je vraag kunt je hieronder kiezen wat je zoekt. Zo hoef je niet deze hele pagina door te lezen en heb jij jouw vraag snel beantwoord.

Gooi en Eemlander contactgegevens

De uitgever van de krant Gooi en Eemlander is Mediahuis Nederland

Telefoonnummer:
088-8241111
E-mailadres:
Website:
Belangrijk om te weten is dat de klantenservice van Gooi en Eemlander bereikbaar is op werkdagen van 08:00 tot 17:00, op zaterdag van 08:00 tot 11:00 en op zondag gesloten is.

Het Gooi en Eemlander abonnement opzeggen

Uiteraard is het altijd jammer wanneer jij je abonnement van Gooi en Eemlander wilt opzeggen. Toch helpen wij je er maar al te graag bij. Jij kunt je abonnement heel makkelijk opzeggen door te bellen met de klantenservice op telefoonnummer: 088-8241111.

Gooi en Eemlander aantal edities per jaar

Goed om te weten is dat Gooi en Eemlander wekelijks 6 edities uitbrengt. Dit wil niet direct zeggen dat jij ook 6 edities ontvangt. Dit ligt helemaal aan het abonnement dat jij hebt gekozen. Je kunt met de meeste abonnement wel altijd alle edities digitaal lezen.

Gooi en Eemlander winkelprijs

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om iedere keer een los nummer van Gooi en Eemlander in de winkel te halen. Echter is dit een stuk duurder dan wanneer je een abonnement neemt. Een los nummer kost je namelijk € 3.70. Alle abonnementen van Gooi en Eemlander kun je vinden op deze pagina: https://kranten-abonnement.nl/regionale-kranten/regio-midden/gooi-en-eemlander/

Gooi en Eemlander abonnementen

Ontdek hieronder alle verschillende abonnementen die Gooi en Eemlander heeft. Het gaat hier om voordeelabonnementen. Het complete overzicht met abonnementen van Gooi en Eemlander kun je vinden op deze pagina: https://kranten-abonnement.nl/regionale-kranten/regio-midden/gooi-en-eemlander/.

Gooi en Eemlander veelgestelde vragen

Wij hopen natuurlijk dat al je vragen hierboven al beantwoord zijn. Toch kan het zijn dat jouw vraag er niet tussen zit. In dit geval kun je altijd even kijken bij de veelgestelde vragen op de website van Gooi en Eemlander. De kans dat jij jouw vraag daar wel gaat vinden is groot! Je vindt ze op de volgende pagina: https://mijn.gooieneemlander.nl/.
Kranten-abonnement.nl