Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search

IJmuider Courant klantenservice

Laatst gewijzigd: 08/02/2024

Heb jij een vraag over jouw abonnement voor IJmuider Courant of wil je het abonnement opzeggen? Dan ontdek je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Zo ontdek je waar je dingen zoals je adres kunt aanpassen, maar ook hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice van IJmuider Courant. 

Krant abonnement | IJmuider Courant

Inhoudsopgave

Om je zo snel mogelijk te helpen met het beantwoorden van je vraag kunt je hieronder kiezen wat je zoekt. Zo hoef je niet deze hele pagina door te lezen en heb jij jouw vraag snel beantwoord.

IJmuider Courant contactgegevens

De uitgever van de krant IJmuider Courant is Mediahuis Nederland

Telefoonnummer:
088-8241111
E-mailadres:
Website:
Belangrijk om te weten is dat de klantenservice van IJmuider Courant bereikbaar is op werkdagen van 08:00 tot 17:00, op zaterdag van 08:00 tot 11:00 en op zondag gesloten is.

Het IJmuider Courant abonnement opzeggen

Uiteraard is het altijd jammer wanneer jij je abonnement van IJmuider Courant wilt opzeggen. Toch helpen wij je er maar al te graag bij. Jij kunt je abonnement heel makkelijk opzeggen door te bellen met de klantenservice op telefoonnummer: 088-8241111.

IJmuider Courant aantal edities per jaar

Goed om te weten is dat IJmuider Courant wekelijks 6 edities uitbrengt. Dit wil niet direct zeggen dat jij ook 6 edities ontvangt. Dit ligt helemaal aan het abonnement dat jij hebt gekozen. Je kunt met de meeste abonnement wel altijd alle edities digitaal lezen.

IJmuider Courant winkelprijs

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om iedere keer een los nummer van IJmuider Courant in de winkel te halen. Echter is dit een stuk duurder dan wanneer je een abonnement neemt. Een los nummer kost je namelijk € 3.70. Alle abonnementen van IJmuider Courant kun je vinden op deze pagina: https://kranten-abonnement.nl/regionale-kranten/regio-midden/ijmuider-courant/

IJmuider Courant abonnementen

Ontdek hieronder alle verschillende abonnementen die IJmuider Courant heeft. Het gaat hier om voordeelabonnementen. Het complete overzicht met abonnementen van IJmuider Courant kun je vinden op deze pagina: https://kranten-abonnement.nl/regionale-kranten/regio-midden/ijmuider-courant/.

IJmuider Courant veelgestelde vragen

Wij hopen natuurlijk dat al je vragen hierboven al beantwoord zijn. Toch kan het zijn dat jouw vraag er niet tussen zit. In dit geval kun je altijd even kijken bij de veelgestelde vragen op de website van IJmuider Courant. De kans dat jij jouw vraag daar wel gaat vinden is groot! Je vindt ze op de volgende pagina: https://mijn.ijmuidercourant.nl/.
Kranten-abonnement.nl