Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Belgische proefabonnement krant + gratis Bestseller

Ben jij woonachtig in België en zoek je een kranten abonnement? Dan hebben ze bij DPG Media nu een geweldige aanbieding voor jou. Je kunt nu namelijk heel voordelig kennis maken met één van de Belgische kranten. Je hebt de keuze uit De Morgen en Het Laatste Nieuws. Deze kranten lees je nu beide super voordelig. Ga je nu namelijk voor een proefabonnement, dan lees je één van deze kranten 4 weken lang voor maar 6 euro. Dat is echt super goedkoop, maar het is nog niet alles. Tijdelijk krijg je er ook nog eens een gratis bestseller bij. Hoe gaaf is dat?

Keuze uit 4 top boeken

Wil jij gebruik maken van deze kranten aanbieding? Dan heb je de keuze uit 4 geweldige bestsellers. Je mag zelf kiezen welk boek het beste bij jou past. Wel is het zo dat op ook echt op is. Je kunt kiezen uit de volgende boeken:
  • Sneeuwwit – Samuel Bjork
  • Wie niet horen wil – Nicci French
  • Het geheim van mijn man – Liane Moriarty
  • De staatsvijand – Johan op de Beeck
Zoals je ziet allemaal top boeken die heerlijk weg lezen. Een goede reden dan ook om vandaag nog gebruik te maken van deze aanbieding. Want voor je het weet is jouw favoriete boek alweer op.

Dit proefabonnement stopt vanzelf

Het mooie van een proefabonnement is dat jij echt helemaal nergens aan vast zit. Het abonnement stopt namelijk vanzelf. Geweldig natuurlijk, want zo kun je hem niet vergeten op te zeggen. Heb je toch zoiets van ik wil graag een volledig abonnement op de door jou gekozen krant? Dan kun je het abonnement natuurlijk altijd verlengen. Door je abonnement te verlengen kun jij nog langer genieten van jouw favoriete krant. Doordat je nu een gratis cadeau krijgt bij dit abonnement is het helemaal slim om nu te profiteren.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl