Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

De 5 top aanbiedingen van AD Webwinkel

De kans is groot dat jij al weet dat Het Algemeen Dagblad ook een webwinkel heeft. Dit noemen ze de AD Webwinkel. Het leuke van deze webwinkel is dat je er echt heel veel gave aanbiedingen kunt vinden. Door te gaan voor één van deze aanbiedingen kunt jij echt heel veel geld besparen. Wij van Kranten-abonnement.nl kunnen je dan ook zeker aanraden om de deals van AD Webwinkel goed in de gaten te houden. De aanbiedingen die ze hebben zijn namelijk echt spectaculair. Zo hebben ze hoge kortingen op bijvoorbeeld producten, uitjes en hotelovernachtingen. Om jou te helpen hebben wij 5 aanbiedingen van AD Webwinkel geselecteerd die je zeker moet overwegen te bestellen.

Fletcher Hotelovernachting voor 2 personen

Heb jij er zin in om even te genieten van een welverdiende hotelovernachting? Dan is deze Fletcher Hotel aanbieding echt iets voor jou. Nu tijdelijk 1 overnachting voor 2 personen voor maar € 36,95. Dit is natuurlijk super voordelig zeker aangezien de normale prijs € 79,- is. Een goede reden dus om te gaan voor deze AD Webwinkel aanbieding.
Nu is jouw vraag natuurlijk wat krijg je nu eigenlijk bij deze deal? Speciaal voor jou hebben wij het overzichtelijk in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je krijgt als je gaat profiteren van deze hotel aanbieding.
 • 1x hotelovernachting
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusie fiets- en wandelroutes
 • Gratis WiFi
 Zoals je ziet alles wat je mag verwachten van een welverdiende hotelovernachting zit bij deze deal. Twijfel dus niet langer en ga nu snel voor deze gave aanbieding.
Naaste deze Fletcher Hotel aanbieding hebben ze bij AD Webwinkel nog meer hotel aanbiedingen. Toch vinden wij van Kranten-abonnement.nl dit echt de beste.

Treatments giftbox incl. dagje wellness voor 2 personen

Ben jij gek van wellness? Dan hebben ze bij AD Webwinkel deze gave aanbieding. Je kunt nu namelijk een Treatments giftbox incl. dagje wellness voor 2 personen kopen. Hier betaal je slechts € 34,95 voor en dat is echt super voordelig. Dit is ook een perfecte aanbieding om cadeau te doen aan iemand. Het kan namelijk niet anders dan dat de ontvanger blij wordt van dit te gekke cadeau. Weet wel dat het erg lastig is om dit cadeau weg te geven.
Deze toffe aanbieding van AD Webwinkel is echt super populair en bestaat al een tijdje. Toch is het zeker de moeite waard om nu te gaan voor deze aanbieding. Want je hebt dan een te gekke giftbox en kunt genieten van een dagje wellness. Maar wat zit er nu allemaal in deze giftbox? Je leest het hieronder.
 • Foaming shower gel 200ml
 • Body oil 150ml
 • Sea salt body scrub 450gr
 • Handwash foam 250ml
 • Handhygiëne lotion (75% alcohol)
 • Dagje Wellness voor 2 personen
Zo zie je maar, ga je voor deze aanbieding, dan heb je echt een top deal. Wacht daarom ook niet langer en profiteer nu snel want € 34,95 is echt een koopje. Zeker aangezien deze deal normaal € 105,20 kost.

Tickets voor De Tina Turner Musical

Het kan gewoon niet anders dan dat jij wel eens hebt gehoord van Tina Turner. Dit is namelijk The Queen of Rock ’n Roll. In Nederland draait nu deze gave musical over Tina Turner. Dit is namelijk de vrouw die alles overwon, ze hield zich niet aan de regels, nee ze maakt ze zelf. Het verhaal van Tina Turner kunt je ontdekken in deze gave musical. Wij van Kranten-abonnement.nl kunnen je echt aanraden om hier naar toe te gaan.
Besluit jij om tickets te kopen voor deze musical? Dan kan dat vanaf slechts € 53,95 per ticket. Op alle tickets die je nu boekt bij AD Webwinkel krijg je € 5,- korting. Dat is toch leuk mee genomen dachten wij zo. Een goede reden dus om nu snel naar de website van AD Webwinkel te gaan en te profiteren. Want niemand wil toch teveel betalen voor tickets?

Dit is één van de uitjes waar je zeker geweest moet zijn. Koop nu dus snel je tickets online en profiteer van deze gave aanbieding.

Cursus beleggen en Bitcoin

Beleggen, steeds meer mensen beginnen eraan maar waar moet je nu beginnen. Met deze cursus leer je alles over beleggen en Bitcoin. Want zeker Crypto en dus ook Bitcoin is op dit moment super populair. Maar aan beleggen zit wel altijd een risico. In deze cursus leer jij hoe je jouw verlies kunt beperken. Maar ook leer je het vinden van een mooie belegging.
Dit is natuurlijk fantastisch, zeker aangezien je bij AD Webwinkel nu tijdelijk slechts € 17,95 betaald voor deze deal. Je kunt dus wel stellen dat dit echt heel voordelig is. Zeker omdat je normaal € 79,- betaald voor deze cursus. Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten van de cursus beleggen en Bitcoin? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Je leest het hieronder.
 • Of het nu gaat over het vinden van mooie beleggingen, het beperken van verlies, het opbouwen van inkomsten om leuke dingen te doen of te stoppen mer werken. Alles wat je moet weten om succesvol te (beginnen of zijn) met beleggen.
 • De cursus is 100% online.
 • Het lesmateriaal is inbegrepen, met daarbij levenslange toegang.
Zoals je kunt zien een super goede deal wanneer je wilt gaan starten met beleggen. Het maakt niet uit of dit in aandelen of in crypto is. Met deze cursus ga jij leren succesvol te zijn.

Tweedaagse golfcursus 12 uur golfles in twee dagen

Heb jij altijd al eens willen golfen? Dan raden wij je zeker aan om deze golfcursus te overwegen. Want golfen is toch echt moeilijker dan het eruit ziet. Gelukkig hebben ze bij AD Webwinkel een geweldige tweedaagse golfcursus. Je hebt dan 12 uur golfles in twee dagen. Daarna weet jij de techniek en kun je heerlijk ontspannen genieten van een dagje golfen. Deze gave cursus kost je nu slechts € 29,- per persoon i.p.v. € 210,-.
Het gaat hier om een golfcursus van EasyGolf waar bij je ook een golfvaardigheidsbewijs kunt behalen. Verder kun je het volgende van de cursus verwachten:
 • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
 • 12 uur golfles in twee dagen
 • Inclusief baanles, leensclubs en oefenballen
 • Geschikt voor alle leeftijden, geen ervaring nodig
 • Direct zelfstandig spelen op alle golfbanen in Nederland met je golfvaardigheidsbewijs.
 • Inclusief NFG registratie
Golfen is een zeer grote sport, steeds meer mensen doen het om even te ontspannen. Deze cursus is dan ook super populair. Wil jij deze golfcursus ook doen? Koop hem dan nu snel bij AD Webwinkel.
Dit was het dan de 5 beste Top aanbiedingen van AD Webwinkel. Wij van Kranten-abonnement.nl weten zeker dat er een mooie deal voor jou tussen zit. Ga dus snel naar de website van AD Webwinkel om daar ook alle andere aanbiedingen te bekijken.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl