Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken
Favico

Gemeenteraadsverkiezingen 2022 proefabonnement

Bij DPG Media hebben ze op dit moment een geweldige aanbieding. Vanwege de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 hebben ze een verkiezings abonnement samengesteld. Het gaat hier om een proefabonnement die je tijdelijk super voordelig kunt lezen. Zo kun jij 4 weken lang genieten voor maar € 2,- per week. Dit is dus echt super voordelig. Het leukste is nog dat je keuze hebt uit verschillende kranten. Hierdoor is er altijd wel een krant die bij jou past. Dit is belangrijk, want als de krant niet bij jou past ga je er ook niet van genieten. Lees daarom snel verder en ontdek welke kranten er allemaal zijn.

Het Algemeen Dagblad lees je nu super voordelig

Eén van de grootste kranten van Nederland is natuurlijk Het Algemeen Dagblad beter bekend als Het AD. Deze krant heeft super veel abonnees en wij van Kranten-abonnement raden je dan ook echt aan om te gaan voor deze krant. Wij weten dan namelijk zeker dat jij gaat genieten van je abonnement. Wacht daarom niet langer en sluit nu snel dit proefabonnement online af en profiteer van korting.

Nu 4 weken de PZC voor slechts 2 euro per week

Ga jij liever voor een regionale krant? Dan kan de PZC wel eens iets voor jou zijn. Deze krant valt ook onder DPG Media en dus kun jij genieten van een geweldige aanbieding. Ga jij voor het verkiezings abonnement, dan betaal je slechts 2 euro per week en dat 4 weken lang. Zo kun jij 4 weken genieten van deze fantastische krant. Ga nu dus snel voor dit abonnement.

Nu 4 weken lang genieten van BN De Stem voor 2 euro per week

BN De Stem is ook één van de regionale kranten van Nederland. Zij behoren tot één van de grotere regionale kranten. Dit is natuurlijk niet zomaar, het is gewoon een geweldige krant om te lezen. Een goede reden dan ook om er nu een proefabonnement voor af te sluiten. Want uiteindelijk wil iedereen kunnen genieten van een mooie aanbieding toch?

Geniet nu super voordelig van De Gelderlander

De Gelderlander ook wel gezien al de grootste regionale krant van Nederland. Woon jij in de regio Gelderland, dan moet je hier eigenlijk wel een abonnement op hebben. De schrijfwijze van de krant is geweldig en daarom echt aan te raden. Wacht dus niet langer en lees nu super voordelig de krant met korting. Want zeg nu zelf, 4 weken voor maar 2 euro per week is echt een koopje. Profiteer daarom vandaag nog.

Neem een verkiezings abonnement op De Stentor

De laatste Regionale krant die wij hier behandelen is De Stentor. De meeste mensen kennen deze krant wel. Wanneer jij hier nog geen abonnement op hebt wordt het hoogte tijd om die nu af te sluiten. Ga daarom snel naar de website van De Stentor en profiteer van hoge kortingen op je abonnement.

Ontdek ook de andere proefabonnementen 4 weken voor 8 euro

De bovenstaande kranten doen natuurlijk mee aan deze geweldige aanbieding. Maar er zijn meer kranten die je 4 weken kunt lezen voor maar 8 euro. Hier een kort overzicht met alle kranten die mee doen aan deze actie. Het AD, de PZC, het ED, Brabants Dagblad, de Stentor, De Gelderlander, Tubantia en BN De Stem. Dit zijn allemaal bekende kranten die ook zeker het overwegen waard zijn. Wil je kunnen kiezen uit alle kranten? Druk dan hieronder op de knop en sluit een Verkiezingsproefabonnement af met hoge korting.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl