Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Gun jezelf ook de Volkskrant! Nu 4 weken voor 4 euro

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om geïnformeerd te worden door een kwalitatieve nieuwsbron. De Volkskrant is zo’n bron; een gezaghebbende no-nonsense krant die enerzijds de waarheid voorhoudt en anderzijds mensen bij elkaar brengt. De Volkskrant zoekt altijd uit hoe het echt zit en laat je alle kanten van een verhaal zien. Dat je deze krant dan nu 4 weken lang kunt lezen voor maar 4 euro is natuurlijk geweldig. Het is dan ook direct een goede reden om te profiteren van deze te gekke aanbieding. De actie is slechts tijdelijk geldig, wees er dus snel bij.

Mis nooit meer het laatste nieuw met De Volkskrant

In Nederland is De Volkskrant één van de grootste kranten. Dit komt mede doordat zij zeer betrouwbaar nieuws naar buiten brengen. Daarnaast valt de schrijfwijze van deze krant bij heel veel mensen in de smaak. Als ze dan de aanbieding van 4 weken de Volkskrant voor 4 euro hebben is het zeker aan te raden hiervan te profiteren. Het is namelijk een prachtige korting die je gewoon weg niet wilt missen.
Omdat het hier gaat om een proefabonnement van De Volkskrant zit jij helemaal nergens aan vast. Dit abonnement stopt dan ook vanzelf. Ontdek jij in deze proefperiode dat De Volkskrant een krant is die echt bij jou past? Dan kun je ervoor kiezen om alsnog een volledig abonnement te nemen. Je ontvangt dan voor de door jou gekozen periode De Volkskrant.

Door te gaan voor deze Volkskrant aanbieding kun jij 4 weken lang deze top krant lezen. Het is dan ook niet voor niks dat ze zeggen “Gun jezelf de Volkskrant”. Voor een klein bedrag geniet jij nu namelijk van één van de grootste kranten van Nederland. Zeg nu zelf, dat wil toch iedereen?

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl