Krant-abonnement.nl Logo
Favico

Het verkiezingsabonnement 2021 nu afsluiten

17 maart 2021 is het weer zover, de tweede kamer verkiezingen. Dit is de dag dat jij op één van de 2e kamer partijen kunt gaan stemmen. Om de juiste keus te maken is het wel van belang dat je weet op welke partij je wilt stemmen. Heel veel informatie over de verschillende partijen kun je lezen in de krant. Heb jij nog geen kranten abonnement? Dan is het slim om nu een abonnement af te sluiten. Verschillende kranten hebben een mooie aanbieding voor een proefabonnement. Zo kun je nu bijvoorbeeld een verkiezingsabonnement afsluiten. Dit is een proefabonnement voor en korte periode waarin jij direct kennis kunt maken met de krant.

Keuze uit verschillende kranten tijdens deze actie

Wil jij van deze aanbieding profiteren? Dan heb je de keuze uit verschillende kranten. Zo kun je een verkiezingsabonnement nemen op de volgende kranten:

speciale aanbieding verkiezingskrant
 1. Algemeen Dagblad
 2. Brabants Dagblad
 3. BN DeStem
 4. De Gelderlander
 5. Eindhovens Dagblad
 6. Het Parool
 7. PZC
 8. De Stentor
 9. Twentsche Courant Tubantia
 10. Trouw
 11. De Volkskrant

Door op de naam van de krant te drukken ga je naar de juiste pagina van deze krant. Daar kun je het verkiezingsabonnement bestellen. Let er wel op dat dit slechts een tijdelijke aanbieding is. Wil je hem dus bestellen, wees er dan wel snel bij. De aanbieding is als volgt, lees nu 4 weken de krant voor maar € 1,- per week.

Sluit dit abonnement nu dus voordelig online af en geniet 4 weken lang van het beste en laatste nieuws.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn