Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken
Favico

Kiosk verlaagd de prijzen van kranten proefabonnementen

Wil jij graag een kranten abonnement uit proberen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Kiosk heeft namelijk de prijzen verlaagd van alle proefabonnementen. Hierdoor kun jij heel voordelig een krant uitproberen. Je leest nu namelijk 4 weken lang een krant naar keuze voor slechts € 6,99. Dit is echt super goedkoop en om die reden zijn er heel veel mensen die gebruik maken van deze kranten aanbieding. Heb jij dit nog niet gedaan? Dan wordt het hoogste tijd om dit nu te gaan doen. Want uiteindelijk wil iedereen goedkoop een krant kunnen lezen.
Het grote voordeel van de proefabonnementen van Kiosk is dat ze automatisch stoppen. Je zit dus nergens aan vast. Zijn de 4 weken voorbij. Dan ontvang je de krant niet meer. Hierdoor kun je niet onverwachtse kosten krijgen. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om een volledig abonnement af te sluiten. Je kiest er dan voor om je Kiosk kranten proefabonnement te verlengen. Doe je dit niet, dan ontvang je de krant dus niet meer.

Ontdek nu snel welke kranten er in prijs zijn verlaagd

Je hebt nu de keuze uit verschillende kranten die flink in prijs zijn verlaagd. Zo lees je nu super voordelig Het AD, Brabants Dagblad, BN DeStem, De Gelderlander, Het ED, Het parool, PZC, De Stentor, Tubantia, Trouw en De Volkskrant. Het kan gewoon niet anders dan dat jij deze kranten kent. Al deze kranten kun je nu 4 weken lang lezen voor maar € 6,99. Wacht daarom niet langer en sluit vandaag nog een proefabonnement af voor één van deze kranten. Goed om te weten is dat DPG Media de uitgever is van al deze Top kranten.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl