Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Lees nu 4 weken de krant voor maar 6 euro

Aanbiedingen, iedereen is er gek op en al helemaal als het gaat om een kranten abonnement. Laten ze nu net bij DPG Media een geweldige aanbieding hebben. Tijdelijk lees je namelijk 4 weken lang de krant voor maar € 6,- en dat is natuurlijk super goedkoop. Het is dan natuurlijk ook niet zomaar dat deze actie van DPG Media super populair is. Het leuke van deze kranten aanbieding is dat het gaat om een proefabonnement. Dit wil zeggen dat jij nergens aan vast zit. Het abonnement stopt namelijk vanzelf. Op deze manier kun jij super voordelig kennis maken met een krant naar keus. Hieronder een overzicht van 5 kranten die mee doen aan deze geweldige aanbieding.

Lees de Gelderlander nu voor maar € 1,50 per week

Wanneer jij woonachtig bent in Gelderland is dit echt een aanrader. De Gelderlander is namelijk één van de grootste regiokranten uit de regio Gelderland. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen hier al een abonnement op hebben. Ga jij nu voor deze aanbieding dan krijg je dus een proefabonnement op De Gelderlander. Je geniet dan 4 weken lang van deze krant voor maar € 6,-. Dat is slechts € 1,50 per week.

Nu voordelig 4 weken lang genieten van het AD

Eén van de grootste kranten die Nederland kent is het AD ook wel Het Algemeen Dagblad genoemd. Deze krant is landelijk te krijgen, het maakt dus niet uit waar je woont in Nederland. Het leuke van deze grote krant is dat ze vrijwel altijd als één van de eerste het belangrijke nieuws melden. Wil jij het AD nu uitproberen? Dan kan dat nu 4 weken lang voor maar 6 euro. Hou er wel rekening mee dat je geen regionaal nieuws gaat vinden in deze krant.

Nu 4 weken lang genieten van Tubantia voor maar 6 euro

Tubantia is ook één van de regionale kranten van DPG Media. Je kunt Tubantia ook wel kennen als De Twentsche Courant, deze krant is te vinden in de regio Twente en de Achterhoek. Deze krant is daar super populair, dit komt mede door de geweldige schrijfwijze. Het is dus zeker aan te raden om deze krant zelf ook te ontdekken. Zeker nu je slechts 6 euro betaald voor 4 weken. Dat wordt optimaal genieten voor weinig.

De Volkskrant lees je nu 4 weken voor maar 6 euro

Ga jij toch liever voor een landelijke krant? Dan is de Volkskrant een echte aanrader. Zoals de naam al een beetje zegt is deze krant er voor het volks. Met andere woorden voor jou en mij. Je merk dit ook aan de kranten artikelen die je erin kunt vinden. Wij van Kranten-abonnement.nl kunnen je deze krant dan ook echt aanraden. Zeker nu je hem vier weken kunt proeflezen voor maar 6 euro. Wacht dus niet langer en ga nu snel voor dit proefabonnement van DPG Media.

Lees nu Trouw 4 weken lang voor slechts 6 euro

Trouw in een landelijke krant die eigenlijk iedereen wel kent. Ze zijn niet voor niks één van de grotere kranten in Nederland. Wanneer je een artikel in Trouw leest weet je eigenlijk zeker dat het betrouwbaar is. De redactie van Trouw doet namelijk als één van de beste hun onderzoek. Want zij willen alleen het beste nieuws naar buiten brengen. Super fijn dat je Trouw nu 4 weken lang kunt lezen voor maar 6 euro. Want zo kun jij kennis maken met deze geweldige landelijke krant.

Ontdek ook de andere proefabonnementen 4 weken voor 6 euro

De bovenstaande kranten doen natuurlijk mee aan deze geweldige aanbieding. Maar er zijn meer kranten die je 4 weken kunt lezen voor maar 6 euro. Het gaat hier om Brabants Dagblad, BN DeStem, het ED, Het Parool, de PZC en de Stentor. Dit zijn allemaal bekende kranten die ook zeker het overwegen waard zijn. Wil je kunnen kiezen uit alle kranten? Druk dan hieronder op de knop en sluit een proefabonnement af met hoge korting.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl