Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

Neem nu een krantenabonnement op De Morgen

Wanneer jij woonachtig bent in België, dan ben jij vast en zeker wel bekend met de krant De Morgen. Dit is een zeer populaire krant van de uitgever DPG Media. Dit is de krant waar jij een abonnement op moet hebben als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws. Doordat er verschillende abonnementen beschikbaar zijn is er altijd wel een kranten abonnement voor jou. Op deze pagina ontdek je de verschillende abonnementen die er zijn van De Morgen. Bekijk dus snel welke abonnement past bij jou en sluit hem direct af met korting. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50% op je abonnement.

Neem nu een De Morgen compleet abonnement vanaf € 5,25 p.w.

Het meest uitgebreide abonnement van De Morgen is natuurlijk het compleet abonnement. Ga je voor dit abonnement dan heb je echt alles wat ze te bieden hebben. Zo krijg je namelijk het volgende:
 • Altijd toegang tot alle artikels op demorgen.be en in de app
 • Elke dag de digitale Editie
 • Elke dag de Print Editie, de digitale versie van de papieren krant
 • Elke zaterdag de papieren weekendkrant
 • Elke weekdag de papieren krant
Zoals je ziet een super uitgebreid abonnement dus dat zeker de moeite waard is. Wacht dus niet langer en sluit nu dit abonnement online af.
Je hebt dit abonnement al vanaf slechts € 5,25 per week. Hoe langer de duur van het abonnement hoe lager de prijs.

De Morgen Zaterdag+ abonnement vanaf € 3,25 per week

Wil jij alleen op zaterdag de papieren krant ontvangen? Dan is het zaterdag+ abonnement echt iets voor jou. Door de weeks ontvang je dan uiteraard wel gewoon de digitale krant. Zo hoef je dus nooit iets te missen.
Het De Morgen Zaterdag+ abonnement kun je afsluiten vanaf slechts € 3,25 per week. De prijs hangt af van de duur van het abonnement. Kies je een 3-jarig abonnement dan betaal je slechts 3,25 per week. Bij dit gave krantenabonnement op De Morgen ontvang je het volgende:
 • Altijd toegang tot alle artikels op demorgen.be en in de app
 • Elke dag de Digitale Editie
 • Elka dag de Print Editie, de digitale versie van de papieren krant
 • Elke zaterdag de papieren weekendkrant
Met andere woorden gewoon een super uitgebreid abonnement voor weinig. Neem daarom nu dit abonnement en blij op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland.

De Morgen Digitaal abonnement vanaf € 3,- per week

Lees jij nooit meer de papieren krant? Dan is het veel slimmer om te gaan voor een digitaal abonnement op De Morgen. Het voordeel hiervan is dat je de papieren krant niet meer ontvangt. Hierdoor ben je goedkoper uit per week en geniet je toch dagelijks van de krant. Je kunt De Morgen namelijk digital lezen via de app of de website. Bij dit abonnement krijg je het volgende:
 • Altijd toegang tot alle artikels op demorgen.be en in de app
 • Elke dag de Digitale Editie
 • Elke dag de Print Editie, de digitale versie van de papieren krant
Zoals je leest heb je eigenlijk hetzelfde als een compleet abonnement. Het enige verschil is dat je de papieren krant niet meer ontvangt. Je hoeft met dit abonnement dus nooit iets te missen en dat is wel fijn om te weten. Een goede reden daarom ook om nu dit abonnement af te sluiten. Zo kun jij dagelijks genieten van het beste van De Morgen.
Neem dit abonnement vanaf slechts € 3,- per week.

De Morgen Digitaal Basis abonnement vanaf € 1,75 per week

Zoals iedereen weet heeft De Morgen ook een website. Op deze website hebben ze heel veel kranten artikelen staan. Deze kun je niet allemaal gratis lezen. Voor sommige artikelen heb jij een abonnement nodig. Wanneer jij alleen deze artikelen wilt lezen kun je gaan voor een Digitaal Basis abonnement. Dit is in verhouding lekker voordelig. Want je hebt al een De Morgen Digitaal Basis abonnement vanaf € 1,75 per week.
Dit abonnement is super populair omdat je het belangrijkste nieuws eigenlijk altijd wel op de website van De Morgen kunt vinden. Het is dan ook een abonnement dat veel mensen afsluiten. Wij van Kranten-abonnement.nl kunnen je dit abonnement dan ook echt aanraden.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl