Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Nu Het Laatste Nieuws 4 weken voor 4 euro

Deze te gekke kranten aanbieding is er speciaal voor onze Belgische bezoekers. De krant Het Laatste Nieuws lees je nu namelijk 4 weken lang voor slechts 4 euro. Dit is een proefabonnement waar je zeker even van moet profiteren. Want zeg nu zelf, dit is wel heel erg voordelig. Omdat het een proefabonnement is stopt het abonnement vanzelf. Je zit dus helemaal nergens aan vast en opzeggen is niet nodig. Ben jij dus woonachtig in België? Maak nu dan snel gebruik van deze te gekke kranten aanbieding, want voor je het weet ben je te laat.

Het Laatste Nieuws wordt uitgegeven door DPG Media

DPG Media is een bedrijf dat vrijwel iedereen kent. Goed om te weten is dat zij de uitgever zijn van Het Laatste Nieuws. Mede daardoor kun je nu profiteren van deze te gekke aanbieding. DPG Media heeft namelijk voor al hun kranten spectaculaire aanbiedingen. Zo dus ook voor Het Laatste Nieuws. Goed om te weten is dat het een Nederlandstalige Belgische krant is.
Het Laatste Nieuws is een krant die al heel wat jaartjes mee draait. Hij is namelijk opgericht op 7 juni 1888 in Brussel. De oprichter was Julius Hoste. Vandaag de dag hebben ze nog altijd een groot marktaandeel. Zo hadden ze in 2015 nog een oplage van maar liefst 276.370. Je kunt dus wel stellen dat dit een grote krant is. Wacht daarom ook niet langer en neem vandaag nog dit proefabonnement.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl