Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Paasactie van DPG Media nu 4 weken de krant voor € 4,-

Het is weer bijna Pasen en dat betekent dat er weer verschillende aanbiedingen verkrijgbaar zijn. Zo hebben ze ook bij DPG Media nu een prachtige aanbieding. Tijdelijk krijg je daar nu namelijk 4 weken de krant voor maar € 4,- en dat is echt een koopje. Het gaat hier om een proefabonnement. Het voordeel daarvan is dat je nergens aan vast zit en hij dus automatisch stopt. Denk je na je proefperiode ik zou toch wel langer de krant willen ontvangen? Dan kun je een volledig abonnement online afsluiten.

Keuze uit verschillende kranten tijdens deze Paasactie

Wil jij van deze aanbieding profiteren? Dan heb je de keuze uit verschillende kranten. Zo kun je een Paas abonnement nemen op de volgende kranten:

Paasactie van DPG Media 4 weken de krant voor € 4,-
 1. Algemeen Dagblad
 2. Brabants Dagblad
 3. BN DeStem
 4. De Gelderlander
 5. Eindhovens Dagblad
 6. Het Parool
 7. PZC
 8. De Stentor
 9. Twentsche Courant Tubantia
 10. Trouw
 11. De Volkskrant

Door op de naam van de krant te drukken ga je naar de juiste pagina van deze krant. Daar kun je het Paasactie abonnement bestellen. Let er wel op dat dit slechts een tijdelijke aanbieding is. Wil je hem dus bestellen, wees er dan wel snel bij. De aanbieding is als volgt, lees nu 4 weken de krant voor maar € 1,- per week.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl