Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Verschillende aanbiedingen voor de Volkskrant

In Nederland zijn er verschillende grote kranten te vinden. Eén van deze kranten is de Volkskrant. Voor de meeste mensen is dit één van de bekendste kranten in Nederland. Dit kan ook haast niet anders, want ze bestaan namelijk al sinds 1919. Je kunt dus wel stellend dat ze al heel veel ervaring hebben opgedaan. Wanneer je op dit moment nog een abonnement hebt voor de Volkskrant voor het hoogste tijd om er één af te sluiten. Dit hoef namelijk helemaal niet duur te zijn, er is namelijk altijd een Volkskrant aanbieding te vinden voor jou.

Wij van Kranten-abonnement.nl hebben onderzoek gedaan naar waar mensen naar op zoek zijn. Het blijkt dat er toch behoorlijk wat mensen op zoek zijn naar een kranten abonnement voor de Volkskrant. Ze willen dan niet zomaar een abonnement, ze willen een mooi aanbieding. Want een aanbieding betekent simpelweg dat je geld kunt besparen. Daar wordt natuurlijk iedereen vrolijk van. In deze Blog kun je de actuele aanbiedingen ontdekken van de Volkskrant om vervolgens de beste deal voor jou af te sluiten.

Het compleet abonnement voor maar € 6,50 per week!

Het meest populaire abonnement van de Volkskrant is het compleet abonnement. Zoals de naam al zegt is dit het meest complete abonnement dat ze hebben. Het is dan ook zeker slim om hiervoor te gaan. Je kunt dan namelijk echt optimaal genieten van de Volkskrant. Daarnaast is het abonnement nu ook nog eens super voordelig. Normaal gesproken betaal je namelijk € 17,25 per week, je krijgt dus een korting van maar liefst € 10,75 per week. Hiermee is dit direct de beste Volkskrant aanbieding. Ben jij dus zoekende naar een abonnement voor de Volkskrant? Dan is het zeker een slimme keus om voor dit abonnement te gaan. Je kunt hem hier afsluiten.

De Volkskrant Digitaal voor maar € 3,50 per week

Ben jij veel onderweg en zie je het dus helemaal niet zitten om een papieren krant te ontvangen? Dan kun je altijd nog gaan voor een digitaal abonnement. Het voordeel hiervan is dat het super voordelig is. Daarnaast kun je overal waar je maar bent de krant lezen, het enige dat jij nodig hebt in internet. Ook dit abonnement is op dit moment in de aanbieding. Hierdoor betaal je er slechts € 3,50 per week voor in plaats van € 5,- per week. Dit is dus een prachtige korting van maar liefst € 1,50 per week. Voor de digitale lezer is dit dus een geweldige aanbieding die je gemakkelijk online kunt afsluiten. Je kunt deze aanbieding hier vinden!

Bekijk nu ook snel de andere Volkskrant aanbiedingen

De twee bovenstaande aanbiedingen van de Volkskrant zijn de aanbiedingen die het meeste worden afgesloten. Zit er geen mooie aanbieding bij voor jou? Dan kun je hier de andere aanbiedingen van de Volkskrant vinden. Er is eigenlijk voor iedereen wel een mooie aanbieding te vinden bij de Volkskrant, het loont dan ook zeker om alle deals te bekijken. Zo nu en dan komt er een nieuwe aanbieding bij die je heel voordelig online kunt afsluiten. Ideaal natuurlijk, want met een aanbieding kun je heel veel geld besparen. Het is dan ook zeker slim om de pagina goed in de gaten te houden.

Maak kennis met de Volkskrant!

Wij snappen dat je eigenlijk eerste kennis wilt maken met de Volkskrant voordat jij er een abonnement op neemt. Want het is wel belangrijk dat jij de krant lekker vindt lezen. Wanneer je de Volkskrant wilt uitproberen, kun je voor een proefabonnement gaan. Het proefabonnement voor de Volkskrant kun je hier vinden. Wil je liever direct een volledig abonnement afsluiten maar toch eerst kennis maken? Hieronder kun je enkele kranten artikelen vinden die uit de Volkskrant komen. Lezen de artikelen lekker? Dan kun je vervolgens een abonnement afsluiten.

Ollongren past werkwijze tellen briefstemmen aan na problemen

Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) past de procedure bij het controleren van de briefstemmen aan nu er bij deze nieuwe stemmethode heel veel fouten zijn gemaakt. Dat schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer.

De meest voorkomende fout wordt min of meer gerepareerd: als kiezers abusievelijk hun stempluspas en stemformulier in de envelop hebben gedaan die alleen voor het formulier is bedoeld kan die stem woensdag alsnog worden meegeteld. Voorwaarde is wel dat de leden van het briefstembureau alleen de stempluspas op geldigheid controleren en het stembiljet zelf niet inzien of openvouwen. Op die manier blijft het stemgeheim gewaarborgd, schrijft Ollongren.

De afgelopen dagen werd steeds duidelijker dat er bij het voor Nederland nieuwe briefstemmen, ingevoerd vanwege de coronaperikelen, veel fouten worden gemaakt. In het Noord-Brabantse Bernheze bleek 8,5 procent van de briefstemmers een fout te hebben gemaakt. De meest voorkomende is dat de kiezers de stempas plus en het stembiljet in dezelfde envelop stoppen. Dat is niet de bedoeling.

Klaver probeert Kaag van glans te ontdoen, Rutte vs. Wilders levert weinig nieuws op

De eindsprint van de verkiezingscampagne is maandag ingezet met het EenVandaag-verkiezingsdebat. Links-progressieve partijen strijden volop om de zwevende kiezer, terwijl Mark Rutte bijna wanhopig probeert om zijn strijd met Geert Wilders leven in te blazen.

Met de stembussen al open en nog zo’n twee etmalen te gaan tot de eerste exitpolls, kregen zes lijsttrekkers bij EenVandaag één van de laatste kansen om de campagne nog een duw in hun richting te geven. Zeker bij de directe confrontatie tussen Jesse Klaver en Sigrid Kaag – in de debat-opzet namen steeds twee partijleiders het tegen elkaar op – stonden heel wat zwevende zetels op het spel. Ongeveer een kwart van de GroenLinks-kiezers overweegt nog op D66 te stemmen. Omgekeerd geldt ongeveer hetzelfde, blijkt uit het laatste onderzoek van I&O Research.

Klaver slaagde erin om Kaag een moeilijk moment te bezorgen door haar te vragen naar twee omstreden dossiers: de opening van vliegveld Lelystad en de verbreding van de A27 bij Amelisweerd in Utrecht – niet toevallig een stad waar D66 en GroenLinks al langer om de hegemonie strijden. Over Lelystad zei Kaag dat opening ‘nu helemaal niet aan de orde is’, maar bij Amelisweerd leek de D66-leider niet helemaal op de hoogte van de details. ‘Ik weet niet welke kant het dobbeltje op valt’, zei ze na aandringen van Klaver over het al dan niet doorgaan van de bomenkap.

Vond je de twee bovenste artikelen van de Volkskrant interessant? Dan kun je hier de verschillende abonnementen vinden voor deze geweldige krant.

Bron: de Volkskrant

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl