Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Vier de zomer met je favoriete krant + Gratis bestseller boek cadeau

De zomer is in volle gang en dat mag natuurlijk gevierd worden. Zo dachten ze ook bij DPG Media en daarom hebben ze besloten om een mooie aanbieding te lanceren. Door te profiteren van deze kranten aanbieding kun jij tijdelijk heel voordelig de krant lezen. Het is namelijk “Vier de zomer met je favoriete krant” bij DPG Media. Wanneer je gaat voor deze aanbieding lees je 4 weken lang een krant naar keus voor maar € 4,-. Maar dat is niet alles, tijdelijk krijg je er namelijk ook een gratis bestseller cadeau bij. Zo heb je naast een voordelig kranten abonnement ook nog een gratis boek naar keuze.

Het is dus zeker slim om te gaan voor deze aanbieding, want zo kun jij echt optimaal en super voordelig genieten van jouw favoriete krant. Ga daarom zeker nu snel naar deze aanbieding en ga voor dit proefabonnement. Het voordeel van dit kranten abonnement is dat het automatisch stopt. Je zit dus helemaal nergens aan vast en weet dus zeker dat je maximaal € 4,- kwijt bent. Voordeliger dan dit gaat het gewoon weg niet worden.

Gratis bestseller cadeau, keuze uit 4 boeken

Zoals eerder aangeven krijg je bij dit krant abonnement een gratis bestseller cadeau. Je hebt keuze uit vier verschillende boeken namelijk: Mrs Degas – Van Arthur Japin, De Avond is ongemak – Van Marieke Lucas Rijneveld, Finse dagen – Van Herman Koch en In hechtenis – van Nicci French. Allemaal zeer populaire boeken die zeker het lezen waard zijn. Hieronder lees je in het kort waar alle verschillende boeken over gaan. Zo kun jij daarin alvast een mooie keus maken.

Mrs Degas – Arthur Japin

Parijs, 1912. Edgar Degas, de schilder, is blind geworden.
Wanneer hij zijn huis uit moet, duikt een jonge vrouw op om zijn archieven te helpen ordenen. Zij is echter niet wie zij beweert te zijn en in het geheim brengt zij verslag uit over haar bezoekjes, waarbij zij welbewust Degas’ herinnering wekt aan de enige – en onmogelijke – liefde van zijn leven: zijn blind geworden Amerikaanse nichtje Estelle, een Creoolse uit New Orleans, die hij daar schilderde terwijl zij bloemen aan het schikken was. Aan wie schrijft zij deze verslagen? En waarom blijft zij maar hameren op Degas’ meest pijnlijke herinnering?

De Avond is ongemak – Marieke Lucas Rijneveld

Winnaar van de International Booker Prize 2020
De avond is ongemak’ van Marieke Lucas Rijneveld is het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Door de ogen van Jas, die zich ophoudt in het niemandsland tussen kindertijd en volwassenheid, zien we hoe de familieleden elk op hun eigen manier omgaan met het verlies. Vader en moeder zijn volledig verlamd door verdriet en zien niet hoe Jas en haar zusje Hanna en haar broer Obbe ondertussen langzaam ontsporen. Het is een verbluffend romandebuut dat is doortrokken van seksualiteit, geloof en de smerigheid van het bestaan. Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de meermaals herdrukte dichtbundel ‘Kalfsvlies’, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut.

Finse dagen – Herman Koch

Finse dagen is de nieuwe roman van Herman Koch, auteur van onder andere Het diner en De greppel. In Finse dagen keert Koch terug naar Finland en zijn jeugd in Amsterdam-Zuid.

In Finse dagen keert Herman Koch, bestsellerauteur van onder andere Het diner en De greppel, terug naar Finland en zijn jeugd in Amsterdam-Zuid. Op feestjes, tijdens etentjes wordt Herman Koch vaak op meewarige toon gevraagd naar zijn ‘Finse periode’. Hij doet er zelf ook lacherig over, en dat heeft alles te maken met de ongeloofwaardigheid van zijn verblijf in Finland. Een lange, onhandige jongen van negentien die ervoor kiest om op een zeer afgelegen plek op het land en in de bossen te gaan werken. Het klinkt wellicht romantisch, maar dat was het niet. Zijn moeder was kort ervoor overleden en Herman ging erheen om weg te zijn van zijn vader en diens nieuwe vriendin, en om uit te stellen wat hij eigenlijk allang wist. Veertig jaar later is Koch terug in Finland en stuit hij op een dichtbundel die expliciet verwijst naar zijn eerdere verblijf. Niet langer kan hij deze periode afdoen met een grap. Hij neemt zijn eigen geschiedenis onder de loep, onderzoekt hoe herinneringen werken en hoe hij dit verhaal kan vertellen zonder de werkelijkheid te besmeuren.

Finse dagen van Herman Koch is een indringende roman over rouw, volwassen worden en over wat je woorden moet geven en wat beter verzwegen kan blijven. ‘Koch heeft een gewiekste verteltrant, altijd al gehad, maar in dit boek heeft zijn schrijfstijl meer dan ooit iets onmiddellijks en zelfbewusts.’ – De Groene Amsterdammer ‘Nog meer dan een boek vol herinneringen is dit een boek vol ontbrekende herinneringen en dat is ook direct het bijzondere.’ – Trouw ‘Behalve het coming-of-ageverhaal van een zoekende puber die zich verzoent met zijn vreemdgaande vader is Finse dagen ook een boek over het effect van woorden, over geloofwaardigheid.’ – HP/De Tijd ‘Koch beheerst zijn metier met een achteloze superioriteit.’ – de Volkskrant ‘Een prikkelende roman over de moeizame verhouding die we met onszelf hebben.’ – Susan Smit

In hechtenis – Nicci French

In hechtenis van schrijversduo Nicci French, bekend van de Frieda Klein-reeks, gaat over een vrouw die vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijzen. Een thriller vol onverwachte wendingen.

In hechtenis is de spannende literaire thriller van het wereldberoemde schrijversduo Nicci French, bekend van onder andere de Frieda Klein-serie.

Tabitha zit vast in een huis van bewaring, beschuldigd van moord op buurman Stuart Rees. Van de bewuste dag kan ze zich echter haast niets herinneren, ze leed aan een depressie. Toch denkt ze dat ze onschuldig is. Wanneer ze merkt dat haar beoogde advocaat hieraan twijfelt, besluit ze zelf haar verdediging op zich te nemen. Maar dat blijkt lastig vanuit de cel. Diverse kennissen uit het dorp en haar ex bezoeken haar in de gevangenis, waardoor ze erachter komt dat Stuart weinig vrienden had en dat zij zelf vanaf het moment dat ze weer in het dorp was komen wonen met argusogen wordt bekeken. Zou iemand haar de schuld in de schoenen proberen te schuiven of heeft ze het misschien toch zelf gedaan?

Keuze uit verschillende kranten met dit abonnement

Ga jij voor deze kranten aanbieding, dan heb je keuze uit maar liefst 11 verschillende kranten. Hierdoor is de kans zeer groot dat er een krant tussen zit die jij graag zou willen lezen. Het gaat om zowel landelijke als regionale kranten. Je hebt namelijk keuze uit de volgende toppers:

 • Het Algemeen Dagblad (het AD)
 • Brabants Dagblad
 • BN DeStem
 • de Gelderlander
 • het ED
 • Het Parool
 • de PZC
 • de Stentor
 • Tubantia
 • Trouw
 • de Volkskrant

Zoals je ziet alle 11 echte top kranten, kies dus snel de krant die jij wilt lezen en geniet nu 4 weken van de krant voor maar € 4,-. Je kunt hier profiteren van de aanbieding.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl