Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

André Hazes en Monique Westenberg toch weer uit elkaar

Het lijkt wel een knipperlicht relatie, maar toch is het zo. André Hazes en Monique Westenberg zetten opnieuw een streep door hun relatie. De reden, ze zitten niet meer op één lijn. Dit terwijl ze sinds 12 december 2020 verloofd zijn.

Eerder namelijk eind 2019 was de relatie ook al over. Dit was de periode waarin André Hazes voor een paar maanden samen was met Bridget Maasland. Nu vandaag het nieuws naar buiten is gebracht dat ze definitief uit elkaar zijn springen alle kranten er weer boven op. Voor jou is dit goed nieuws, want zo kun jij heel gemakkelijk de verschillende kranten ontdekken. Om jou op weg te helpen kun je hieronder een aantal delen van kranten artikelen van de grote kranten lezen. Zo kun jij erachter komen of jij het artikel van de desbetreffende krant lekker vindt lezen. Is dat het geval, dan kun je natuurlijk een kranten abonnement afsluiten.

Management bevestigt: André Hazes en Monique verbreken verloving

André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zijn opnieuw uit elkaar. Daarmee is hun verloving, waarvoor de zanger op 12 december flink uitpakte in het Wereld Museum in Rotterdam, ook verbroken. Waarom de twee een punt achter hun relatie hebben gezet is niet bekend. Het management van de zanger heeft het nieuws bevestigd aan De Telegraaf na berichtgeving van weekblad Story.

Hazes leek er zo zeker van te zijn: na een turbulente tijd, waarin de twee meermaals uit elkaar gingen en de zanger zelfs even de liefde vond bij Bridget Maasland, is Monique tóch de ware voor hem. Op 12 december verrast hij zijn nietsvermoedende Monique in het Wereld Museum in Rotterdam: in een romantische setting gaat hij op zijn knieën voor de liefde van zijn leven. Monique zegt uiteraard ja.

Dit is het eerste stuk van het kranten artikel uit Het Algemeen Dagblad. Wanneer je een abonnement wilt nemen op Het Algemeen Dagblad, dan kun je hier de verschillende abonnementen ontdekken.

André Hazes en Monique opnieuw uit elkaar: ’We zitten niet meer op één lijn’

ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG zijn opnieuw uit elkaar. Na de verloving met kerst, is er de breuk voor Pasen. Zelfs het management van de zanger, dat dinsdagavond door PRIVÉ met dit nieuws werd overvallen, was toen nog niet op de hoogte van de nieuwste verwikkelingen in het leven van de Hazes-telg. Na overleg kon het gerucht dat in kleine kring de ronde deed, worden bevestigd.

Samen met MONIQUE (43) leek ANDRÉ (27) juist bezig te zijn met de voorbereidingen van hun huwelijksfeest, na het romantische aanzoek in Rotterdam. Nu is de bom opnieuw gebarsten en na alle perikelen rond BRIDGET MAASLAND, waaraan dertien maanden geleden een einde kwam, lijkt dat deze keer voorgoed te zijn.

Dit is een deel van het kranten artikel van De Telegraaf. Wanneer jij een abonnement wilt nemen op deze krant, dan kun je ze hier vinden. Kies gemakkelijk het abonnement dat het beste past bij jou en sluit hem online af.

Het nieuws van André Hazes is heel recentelijk

Nog lang niet alle kranten hebben een artikel geschreven over de breuk van André Hazes en Monique Westenberg. Dit komt omdat het nieuws heel recentelijk naar buiten is gebracht. Wij van Kranten-abonnement.nl weten dan ook zeker dat nog veel meer kranten over dit onderwerp gaan schrijven. Het is dan ook zeker slim om de andere kranten in de gaten te houden. Ontdek jij een andere krant die je lekker vindt lezen? Dan kun je via ons een voordelig kranten abonnement afsluiten voor de desbetreffende krant.

Bron: Het Algemeen Dagblad, De Telegraaf

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl