Krant-abonnement.nl Logo
Zoeken
Zoeken
Favico

Help een kind als Khubi door Kinderfonds MAMAS te steunen

Het kan haast niet anders of je hebt het gezien. We hebben het dan natuurlijk over de TV reclame van Kinderfonds Mamas. Ze hebben namelijk op dit moment een doneer actie en hebben jouw hulp daarbij nodig. Ze zijn dan ook bereid om jou hiervoor te belonen. Kies jij er namelijk voor om vanaf heden Kinderfonds MAMAS te steunen, dan krijg je een gratis kookboek. Het kookboek is het MAMAS Kookboek van de MAMAS en ambassadeur Robèrt van Beckhoven. Het is dus zeker goed om dit te overwegen. Want voor slechts € 6,- per maand help jij kinderen als Khubi aan een goed en veilig leven. Zeg nu zelf, dat wensen we toch elk kind?

Dit keer geen kranten actie, maar wel een inzamelactie!

Wat heeft Kinderfonds MAMAS nu eigenlijk te maken met een kranten abonnement? Eerlijk gezegd helemaal niet. De reden dat wij toch besloten hebben deze promotie te maken voor Kinderfonds MAMAS is simpel weg om jouw steunt te vragen. Want met ze alle staan we sterk en kunnen we een groot verschil maken. Erg belangrijk dus om dit nu goed onder de aandacht te brengen. Ook direct slim om dit voor te leggen bij je vrienden en familie. Want hoe meer mensen Kinderfonds MAMAS besluiten te steunen, hoe meer kinderen er geholpen kunnen worden. Dat is toch het doel van iedereen? Ga daarom snel naar de website van Kinderfonds MAMAS en wordt donateur.

Het gratis MAMAS Kookboek van de MAMAS en ambassadeur Robèrt van Beckhoven

Zoals al eerder aangegeven ontvang je nu het MAMAS kookboek. Voor veel mensen is dit een extra reden om nu donateur te worden. Want je helpt dan een ander en ontvang er ook iets moois voor terug. Ze zeggen natuurlijk niet voor niks altijd het is geven en nemen. Bij Kinderfonds Mamas laten ze zien dat ook zij dit belangrijk vinden. Het kookboek staat ook nog eens bomvol met heerlijke recepten. Allemaal zodat jij ook heerlijk kunt genieten. Het enige wat je hiervoor moet doen is de Mamas steunen door te doneren. Voor slechts € 6,- per maand kun jij hun leven al veranderen. Een goede reden om dus vandaag nog donateur te worden.

Dit is waarom doneren aan Kinderfonds Mamas belangrijk is

Wij geloven dat iedereen openstaat om de Mamas in Zuid-Afrika te helpen. Zeker wanneer je weet waarom het zo belangrijk is om te doneren. Door het kijken van de video hiernaast ga jij zeker overtuigd raken. Hier blijkt hoe belangrijk het is dat wij vandaag nog starten met doneren. Kijk dus snel de video en doneer vanaf vandaag nog een prachtig bedrag per maand aan Kinderfonds Mamas.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl