Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Ik woon in Noord-Holland, welke kranten zijn daar verkrijgbaar?

Wanneer jij woonachtig bent in Noord-Holland heb je een ruim aanbod aan verschillende kranten. Dit is natuurlijk fantastisch, want hoe meer keuze jij hebt hoe groter de kans dat er een mooie krant voor jou tussen zit. Goed om te weten is dat je keuze hebt uit landelijke en regionale kranten. Wil jij alleen nieuws uit jouw regio ontvangen? Dan is een regionale krant het beste voor jou. Wil je liever een algemene krant, ga dan voor een landelijke krant. Hoe dan ook, wat je ook zoekt op deze pagina ontdek je alle kranten die je kunt lezen in Noord-Holland. Kijk dus snel verder en kies de krant die het beste past bij jou.

De volgende kranten zijn verkrijgbaar in Noord-Holland

1. Nieuwe Meerbode

Deze regionale krant heeft 3 verschillende edities namelijk Aalsmeer, De Ronde Venen en Uithoorn. Nieuwe Meerbode Aalsmeer verschijnt iedere donderdag in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart en Rijsenhout. Nieuwe Meerbode De Ronde Venen verschijnt iedere woensdag in De Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Amstelhoek, De Hoef, Vinkeveen en Waverveen. Als laatste hebben we Nieuwe Meerbode Uithoorn, deze wordt op woensdag geleverd in Uithoorn en De Kwakel.

2. Noordhollands Dagblad

Ook dit is een regionale krant die behoort tot één van de grotere kranten van Noord-Holland. De kans is dan ook groot dat jij iemand kent die hier een abonnement op heeft. Wanneer jij wilt meepraten over de gebeurtenissen uit jouw regio, maar ook over het landelijke nieuws dan is een abonnement echt iets voor jou. Een goede reden dus om het Noordhollands Dagblad te overwegen. Het Noordhollands Dagblad bestaat uit 7 verschillende edities namelijk Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Helderse Courant en Schager Courant. Meer informatie over het Noordhollands Dagblad.

3. De Groene Amsterdammer

Dit opinieweekblad is meer een magazine dan een krant. Toch zien wij hem ook als een krant. Dit komt omdat je er het beste nieuws in kunt vinden. Leuk om te weten is dat De Groene Amsterdammer een onafhankelijk, kritisch en betrokken weekblad is. Dit is echt een pluspunt van dit weekblad en daarom is het ook zeker slim om te overwegen hier een abonnement op te nemen.

4. De Telegraaf

Zeg gerust de grootste krant van Nederland. Dit is dan ook een landelijke krant die het beste nieuws uit binnen- en buitenland heeft. Zij hebben verschillende abonnementen die het overwegen waard zijn. Ook is dit een te gekke krant voor de sportliefhebber. Zeker op gebied van Voetbal is dit een interessante krant. De Telegraaf het altijd een mooie kranten aanbieding voor jou klaarstaan. Meer informatie over De Telegraaf.

5. De Volkskrant

Deze landelijke krant is al jarenlang super populair, dit is ook wel logisch. Het is namelijk een zeer interessante krant met altijd goed en betrouwbaar nieuws. Ook in Noord-Holland is deze krant erg gewild. Het is dan ook zeker aan te raden om hier een abonnement op te nemen. De krant heeft verschillende abonnementen waardoor er altijd een passende optie voor jou tussen zit. Meer informatie over De Volkskrant.

6. Het Financieele Dagblad

Deze economische krant wordt ook wel het FD genoemd en is zeker een aanrader. Deze krant richt zich op betrouwbaar en interessant nieuws over de politiek, de economie en het bedrijfsleven. Hou jij bijvoorbeeld van beleggen, dan is dit een zeer interessante krant. Maar ook voor bedrijven is het een echte aanrader. Met de verschillende abonnementen die ze hebben zit er altijd wel iets interessants bij voor jou. Meer informatie over het FD.

7. Het Parool

Het gaat hier om een landelijke krant die zich veel richt op Amsterdam. Uiteraard lees je er het beste landelijke nieuws, maar ook heel veel items uit de regio van Amsterdam. Het is dan ook niet zomaar dat het Parool erg populair is onder de Amsterdammers. Maar ook in de rest van het land is deze krant een aanrader. Heb jij hier nog geen abonnement op, dan wordt het de hoogste tijd om er één te overwegen. Meer informatie over Het Parool.

8. Metro Nieuws

Veel mensen kennen deze krant van o.a. treinstations. Daar kon je vrijwel altijd een gratis editie vinden. Tegenwoordig is er geen papieren versie meer van Metro Nieuws. Ze hebben alleen nog maar de website. Goed om te weten is dat deze krant helemaal gratis is. Je kunt ieder artikel lezen zonder een abonnement te nemen. Fantastisch natuurlijk en direct een reden om Metro Nieuws regelmatig te bezoeken. Naast veel nieuwsitems ontdek je er ook tips over bijvoorbeeld geldzaken.

9. Trouw

Ook deze landelijke krant is erg gewild in Nederland. Dit komt ook omdat zij regelmatig als één van de eerste goed en sterk nieuws hebben. Daarom is het ook zo dat steeds meer mensen besluiten een abonnement te nemen op Trouw. Het is een zeer complete krant die voor iedereen interessante items heeft. Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen en profiteer van een mooie Trouw aanbieding. Meer informatie over Trouw.

10. Haarlems Dagblad

Als je in de omgeving van Haarlem woont is deze regionale krant een echte aanrader voor jou. Je ontdekt dan namelijk het laatste nieuws uit jouw regio, super interessant dus. Het is dan ook niet zomaar dat veel mensen hier al een abonnement hebben. Woon jij niet in Noord-Holland maar wil je wel een abonnement op het Haarlems Dagblad? Dan zijn er verschillende digitale abonnementen. Zo blijf jij toch op de hoogte van het laatste nieuws. Meer informatie over Haarlems Dagblad.

11. Gooi en Eembode

Dit bekende Huis-aan-huisblad wordt geleverd in Het Gooi. Daar is een het zeer bekende krant die dagelijks door veel mensen wordt gelezen. Hij wordt geleverd op papier, maar er is ook een website met het laatste nieuws. De uitgever van Gooi en Eembode is Enter media in samenwerking met het BDU uit Barneveld. Wil jij een abonnement op Gooi en Eembode? Dan heb je keuze uit diverse abonnementen.

12. De Gooi- en Eemlander

Zoals de naam al zegt is dit een regionale krant in o.a. de regio het Gooi. Daarnaast wordt hij ook geleverd in Soest en Baarn. Deze krant is in 1923 opgezet en tot 1996 zelfstandig geweest. Inmiddels is het eigendom van Het Mediahuis. Dit is een uitgever met meerdere grote kranten. Wil jij een abonnement voor De Gooi- en Eemlander afsluiten? Dan heb je keuze uit verschillende aanbiedingen. Meer informatie over de Gooi- en Eemlander.

13. IJmuider Courant

Deze ochtendkrant voor de regio IJmuiden en omstreken is vandaag de dag nog altijd populair. Veel mensen uit deze omgeving hebben hier een abonnement op. Dit is logisch, want zo weet je precies wat er zich afspeelt in jouw omgeving. Niet voor niks dat veel mensen hier een abonnement op hebben. Heb jij dat nog niet? Ontdek dan nu snel de verschillende abonnementen en aanbiedingen. Meer informatie over IJmuider Courant.

13. Nieuw Volendam

Deze krant is er speciaal voor de gemeente Edam-Volendam en omstreken. Ben jij woonachtig in deze omgeving? Dan is het zeker interessant om regelmatig de website te bezoeken van Nieuw Volendam. Je ontdek dan het beste en het laatste nieuws.

Dit waren de kranten, welke wordt het?

Zoals je ziet is er een behoorlijke keuze uit verschillende kranten voor iedereen die woonachtig is in Noord-Holland. De kans dat hier een goede optie voor jou tussen zit is dus supergroot. Voordat je een abonnement gaat afsluiten raden wij je aan om je eerst goed in te lezen. Ook hebben verschillende kranten de optie voor een proefabonnement. Maak hier zeker gebruik van, want zo ontdek je heel voordelig of de krant iets is voor jou.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl