Favico

Koop een krant uit jouw geboortejaar

Ben jij een liefhebber van kranten? Dan is het zeker de moeite waard om een krant te bestellen uit jouw geboorte jaar. Dit kan bij o.a. Krantvanuwgeboortedag.nl. Zij hebben heel veel verschillende oude kranten. Zo is de kans zelfs groot dat jij een krant kunt bestellen van jouw geboortedag. Dit is natuurlijk super leuk, want zo weet je precies wat er allemaal aan nieuws was op jouw geboortedatum. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen dit doen. Dit is direct ook een geweldig idee om cadeau te doen aan iemand. Ze hebben namelijk kranten uit vrijwel alle geboorte jaren. Het aanbod aan kranten verschilt wel per dag. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog een krant uit jouw geboortejaar.

Echte oude kranten met echtheidscertificaat

Heel leuk natuurlijk dat je een krant kunt bestellen uit jouw geboortejaar. Maar je wilt natuurlijk geen kopie, herdruk of een neppe krant. Gelukkig is dit bij Krantvanuwgeboortedag.nl niet het geval. Zij hebben namelijk echte oude kranten die zijn voorzien van een echtheidscertificaat. Zo weet jij zeker dat de krant die jij krijgt wel echt is. Mede hierdoor veranderd het aanbod wel eens van hen. Want het kan bijvoorbeeld zo zijn dat één van de kranten niet meer in hun archief aanwezig is. In dat geval kun je hem dus ook niet bestellen. Gelukkig hebben ze heel veel verschillende kranten uit jouw geboortejaar.
Echte oude kranten met echtheidscertificaat​

Welke krant uit je geboortejaar bestellen?

Welke krant uit je geboortejaar wil je bestellen?​
Dit is een vraag die jij alleen kunt beantwoorden. Je moet een goed gevoel hebben bij de krant uit jouw geboortejaar. Wel goed om te weten is dat alle grote kranten aan bod komen. Zo moet je denken aan bijvoorbeeld Het Algemeen Dagblad, De Gelderlander, De Volkskrant, De Telegraaf, Eindhovens Dagblad en nog heel veel andere kranten. Per geboorte dag zijn er andere kranten beschikbaar. Kijk nu dus snel welke kranten er van jouw geboortedag beschikbaar zijn en bestel ze direct online.

Uit welk jaar kan ik een krant bestellen?

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of je nu geboren bent in 1981, 1957, 1946, 1955, 1950 of 2000. Bij Krantvanuwgeboortedag.nl kun je kranten vinden uit vrijwel alle jaren. Kijk dus zeker wat er voor jouw geboorte dag beschikbaar is. Want zeg nu zelf, een krant van jouw geboortedag, dat moet je toch gewoon hebben? Zeker als krantenliefhebber moet je dit gewoon hebben. Je kunt de krant vervolgens een mooi plekje geven in jouw woning. Zo heb je direct een gaaf stuk decoratie.
Wat te doen met de oude krant
Ben je helemaal niet zoekende naar een krant van jouw geboortedag? Dan kan het zijn dat jij gewoon op zoek bent naar een kranten abonnement. Gelukkig kun je bij ons heel veel kranten abonnementen vinden. Zo vind je hier alle proefabonnementen, hier de digitaal abonnementen en hier de regiokranten.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontdek nu de beste kranten van 2022
Tips

De Top 10 populairste kranten van 2022

Wil jij graag een kranten abonnement afsluiten? Dan is het wel fijn om te weten wat de beste en populairste kranten van 2022 zijn. Waarschijnlijk