Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

NRC van Fokke & Sukke tot de NRC Ikjes

Het NRC is in Nederland een zeer bekende krant. Dit komt onder andere doordat ze goedkope kranten abonnementen hebben. Maar er is meer waardoor het NRC super populair is. Wel goed om te weten dat je in de meeste gevallen wel een kranten abonnement voor het NRC nodig hebt. Natuurlijk is het wel een extra reden om een kranten abonnement te nemen voor het NRC. Alle verschillende extra’s die het NRC voor jou heeft ontdek je hieronder. Wat je hoe dan ook tegen gaat komen is Fokke & Sukke, NRC Ikje en Sudoku. Lees nu dus snel verder en ontdek het allemaal.

Fokke & Sukke de cartoon die je dagelijks kunt lezen

De kans is zeer groot dat jij wel eens hebt gehoord van Fokke & Sukke. Dit is de cartoon van het NRC. Iedere dag weer is er een nieuwe cartoon die zeker het bekijken waard is. Het is een cartoon met een eend en een kanarie. Deze cartoons worden gemaakt door John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol.

Met deze cartoons proberen ze jou dagelijks weer te laten lachen. Of je het nu wel of niet leuk vind, één ding is zeker. Dagelijks zijn er heel veel mensen die deze Fokke & Sukke cartoon bekijken.

Dagelijks puzzelen met Sudoku van NRC

Speel dagelijks Sudoku met het NRC
Hou jij van puzzelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Het NRC heeft namelijk dagelijks een nieuwe Sudoku puzzel. Jij kunt dus iedere dag weer een nieuwe puzzel spelen. NRC Sudoku is het meest populaire wat het NRC te bieden heeft naast de krantenartikelen.Dit wordt dan ook verreweg het meeste gespeeld. Dit is natuurlijk ook wel logisch, want puzzelen is hoe dan ook vandaag de dag nog super populair. Duizenden mensen maken dagelijks een puzzel. Hoe leuk is het dan als je een Sudoku puzzel bij het NRC kunt maken? Druk hieronder op de button en maak de puzzel van vandaag.

Nog meer puzzelen met het NRC

Wie dacht dat ze bij het NRC alleen maar Sudoku hadden heeft het mis. Ze hebben namelijk nog 2 puzzels. Het gaat hier om de puzzel Scrypto en In het midden. Iedere zaterdag is er een nieuwe puzzel van Scrypto die je kunt oplossen. Dit terwijl de puzzel In het midden dagelijks vernieuwd wordt. Als echte puzzelliefhebber is NRC dus de perfecte krant. Want zij verzorgen jouw wekelijks van meerdere puzzels die je kunt maken. Zo wordt puzzelen nog leuker. Bekijk daarom nu snel alle puzzels op de website van het NRC door hieronder op de button te drukken.
Start vandaag met puzzelen

NRC Ikje geschreven door de lezer van het NRC

Ken je dat, je maakt iets mee en wilt dit graag delen met andere. Bij het NRC zagen ze dat hier behoefde aan was en dus kwamen ze met NRC Ikje. Maar wat is het Ikje nu eigenlijk? Lezers zijn de auteur van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Het is zeker de moeite waard om de Ikjes van andere te lezen. Heb je zelf een Ikje? Dan kun je deze mailen naar ik@nrc.nl. Goed om te weten is dat er dagelijks een nieuw Ikje te lezen is op de website van het NRC.

Luister naar de beste NRC podcast

Luister jij maar al te graag naar een goede podcast? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij het NRC kun je namelijk naar heel veel verschillende podcasts luisteren. Regelmatig komen er weer nieuwe bij zodat jij vrijwel elke dag naar een andere podcast kunt luisteren. Super leuk natuurlijk, want dit kun jij doen wanneer het jou uit komt.

Zo luister je bijvoorbeeld naar een podcast tijdens het sporten, in de trein of ’s avonds in bed. De keuze hierin is helemaal aan jou. Eén ding is zeker, je kunt ze vinden bij het NRC. Je kunt een podcast luisteren vanuit de NRC app. Ook hebben ze heel veel podcast tips en de podcast van vandaag.

Luister naar een podcast van het NRC

Iedere dag een nieuw recept bij NRC

Iedere dag een nieuw recept bij NRC
Vind jij het ook lastig om te bepalen wat je vandaag kunt gaan eten? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij het NRC hebben ze namelijk dagelijks een nieuw recept. Iedere dag schrijven Sam de Voogt en Hassnae Bouazza over lekkere recepten en goede kookboeken in Thuiskok.

Zo kun jij dus heel gemakkelijk ontdekken wat je vandaag kunt gaan eten. Het is dan ook zeker slim om de recepten goed in de gaten te houden. Het is iedere dag iets totaal anders. Je kunt heel veel recepten terug vinden. Vind jij het recept van vandaag niks? Kijk dan gewoon tussen de andere recepten.

Zo dit waren een paar van de extra’s die het NRC heeft. Zoals je hebt kunnen zien is het zeker leuk om zo nu en dan eens te kijken. Want alleen dan ontdek je weer leuke nieuwe dingen. Of je nu dagelijks kijkt of één keer per week. Eén ding is zeker het NRC heeft altijd iets nieuws voor jou. Zit jij helemaal niet te wachten op al die extra’s en wil je gewoon een kranten abonnement? Bekijk dan hier de NRC abonnementen. Het leuke is dat er altijd een NRC aanbieding voor jou is. Zoals je daarnaast hierboven hebt gelezen geniet je van heel veel meer dan alleen maar krantenartikelen. Wacht dus niet langer en ga vandaag nog voor een kranten abonnement voor het NRC.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl