Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

Voordelig een jaarabonnement voor een krant afsluiten

Wil jij graag wakker worden iedere ochtend met een bakkie koffie en de krant? Dan is het slim om een kranten abonnement af te sluiten. Je ontvangt de krant dan vroeg in de ochtend op je deurmat. In Nederland zijn er heel veel verschillende kranten, je hebt regionale kranten en landelijke kranten. Vrijwel alle kranten hebben een jaarabonnement. Het voordeel van een jaarabonnement is dat jij slechts één jaar de krant ontvangt. Je zit dus niet voor een langere periode ergens aan vast. Toch heeft het ook nadelen, de prijs ligt vaak iets hoger bij een jaarabonnement. Toch zijn er steeds meer kranten die alleen nog maar jaarabonnementen aanbieden. De keuze voor een abonnement bij zo’n krant is daardoor een stuk makkelijker. Je hoeft alleen nog maar te bepalen hoe en hoe vaak jij de krant wilt ontvangen.
Ga jij voor een jaarabonnement op een krant naar keus? Dan hoe je dus alleen nog het beste abonnement te kiezen. Zo kun je gaan voor een digitaal abonnement, maar ook een compleet abonnement. Per krant zijn er andere abonnementen beschikbaar. Bepaal dus eerst goed voor welke krant jij een jaarabonnement wilt en ontdek dan pas welke abonnementen zij hebben. Zo kun je simpelweg het makkelijkst een keuze maken en dat is toch wel heel erg fijn.
Vrouw geniet van ontbijt met de krant

Neem een jaarabonnement op De Telegraaf

De Telegraaf is eigenlijk de eerste krant in Nederland die besloten heeft om alleen nog maar jaarabonnementen aan te bieden. Dit uiteraard wel tegen een zeer scherpe prijs. In Nederland is De Telegraaf de grootste landelijke krant die er is. Aangezien hun deze stap hebben gezet verwachten wij dat andere kranten zullen gaan volgen. De Telegraaf heeft verschillende jaarabonnementen waar jij uit kunt kiezen. Bekijk ze nu snel.

Sluit een jaarabonneemnt af op De Volkskrant

De Volkskrant is een krant die eigenlijk iedereen wel kent. Dit is ook niet zo gek, het is namelijk een krant voor het volk. In Nederland is De Volkskrant dan ook een serieuze en vooral populaire krant. Heel veel mensen hebben hier al een abonnement op. Ook De Volkskrant biedt jaarabonnementen aan, daarnaast hebben zij ook abonnementen voor langere duur. Zo kun jij zelf bepalen wat het beste bij jou past. Ontdek nu dus snel De Volkskrant en sluit een abonnement online af met korting.

Een digitaal jaarabonnement op een krant naar keus

Dat jaar abonnementen steeds populairder worden is duidelijk. Het is niet zomaar dat steeds meer kranten alleen nog maar jaarabonnementen aanbieden. Maar wat ook steeds populairder wordt zijn digitale jaarabonnementen. Het voordeel namelijk van een digitaal abonnement is dat je hem altijd en overal kunt lezen. Het enige dat jij nodig hebt is internet. Ben jij verbonden met het internet, dan ontdek je dus altijd het laatste nieuws. Zo lees je de krant in de trein, op vakantie en in de pauze op je werk. Want wil je nog meer? Reden genoeg dus om nu alle digitale jaarabonnementen te ontdekken. Zo kun je heel snel zien welk abonnement het beste bij jou past. Sluit hem vervolgens online af.

Het AD voordelig een jaarabonnement afsluiten

Een andere landelijke krant die ook jaarabonnementen heeft is Het AD. Deze krant kun je ook wel kennen als Het Algemeen Dagblad. Deze krant is super populair en heel veel mensen hebben als een abonnement op deze krant. Wanneer jij dit nog niet hebt kun je er voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten. Je kunt dan één jaar lang genieten van Het AD en dat is echt de moeite waard. Ontdek daarom nu snel de verschillende abonnementen.

Ga voor een jaarabonnement op De Gelderlander

Wanneer jij woonachtig bent in Gelderland, kan het gewoon niet anders dan dat jij De Gelderlander kent. Dit is echt een populaire krant in Gelderland. Zoals je waarschijnlijk wel vermoed gaat het hier om een Regionale krant. Deze kun je dus niet in heel Nederland krijgen. Gelukkig zijn er wel jaar abonnementen beschikbaar voor De Gelderlander. Ontdek ze nu allemaal en profiteer van een mooie kranten aanbieding.

Neem een jaar abonnement op een Weekend krant

Wij van kranten-abonnement.nl snappen heel goed dat niet iedereen zit te wachten om dagelijks de papieren krant te ontvangen. Gelukkig zijn er weekend abonnementen. Ga jij hiervoor, dan kun je door de weeks de krant digitaal lezen. Maar op zaterdag ontvang je ook de papieren krant. Zo kun jij genieten van een bakkie koffie + ontbijt met daarbij jouw favoriete krant. Wil jij de Weekend krant? Dan zijn daar verschillende jaarabonnementen voor verkrijgbaar. Het is dus zeker slim om te ontdekken welke krant het beste bij jou past. Je kunt dan vervolgens een jaar lang genieten met korting.

Ontdek alle kranten met jaarabonnementen

Hierboven hebben we kennis kunnen maken met een paar kranten die jaarabonnementen aanbieden. Maar er zijn natuurlijk nog meer kranten die dit ook doen. Om jou alle kranten te laten ontdekken hebben wij hier een mooi overzicht gemaakt. Zo kun jij kiezen welke krant het beste bij jou past. Vervolgens kun je voor de door jou gekozen krant een jaar abonnement afsluiten. Leuker dan dat gaat het niet worden.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl