Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek
Favico

Wat zijn de 10 grootste kranten van Nederland?

Nederland kent aardig wat verschillende kranten. Het gaat hier om regionale kranten en landelijke kranten. De grote van deze kranten verschilt heel erg, zo zijn er heel veel kleine kranten maar ook een aantal zeer grote kranten. Wanneer jij een kranten abonnement gaaf afsluiten is het natuurlijk wel fijn om te weten welke krant erg geliefd is. Natuurlijk hoef je niet mee te gaan met de rest van Nederland, maar het is altijd wel fijn om te weten welke krant nu echt groot is. Daarom hebben wij voor jou een mooie lijst met de 10 grootste kranten van Nederland. In deze top 10 kun je zowel landelijke kranten als regionale kranten vinden. Bekijk ze nu dus snel allemaal en sluit direct een abonnement online af. De oplagecijfers die je hieronder vindt zijn afkomstig uit 2020.

1. De Telegraaf

De kans is groot dat jij dit wel wist, De Telegraaf is namelijk al jarenlang de grootste krant van Nederland. Deze populaire krant steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Wij van Kranten-abonnement.nl snappen dit ook wel. Deze krant is ten eerste super voordelig. Daarnaast je hebt keuze uit verschillende kranten abonnementen voor De Telegraaf.
Op dit moment heeft De Telegraaf een oplage van maar liefst 388.446 kranten. Moet je nagaan hoeveel mensen De Telegraaf lezen. Het is dus zeker een slimme keus om te gaan voor een kranten abonnement op De Telegraaf. Je weet dan zeker dat je een abonnement neemt bij een betrouwbare krant. Er is altijd een mooie aanbieding voor een abonnement op De Telegraaf. In deze top krant lees je het laatste landelijke nieuws. Ook kun je heel veel sport nieuws vinden in deze grote krant. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog een abonnement af met korting.
Bekijk nu snel de verschillende kranten abonnementen voor De Telegraaf en sluit direct een abonnement af.

2. Het Algemeen Dagblad (AD)

De krant die op de tweede plek staat is het AD. Samen met De Telegraaf behoort het AD echt tot één van de grotere kranten die Nederland kent. Het Algemeen Dagblad is onderdeel van DGP Media. Zij hebben naast het AD nog meer kranten die ze uitgeven. Het AD voorziet jouw dagelijks van het laatste nieuws en het beste nieuws op gebied van sport.
Op dit moment kent Het Algemeen Dagblad een oplage van 341.972 kranten. Dit zijn er echt heel veel, maar toch een stuk minder dan De Telegraaf. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het AD niet een top krant is. Sterker nog, jaarlijks kiezen steeds meer mensen voor Het Algemeen Dagblad. Dit komt mede door de te gekke kranten aanbiedingen die ze hebben.
Woon jij in regio midden? Dan zijn er verschillende regionale kranten waar je uit kunt kiezen. Bekijk nu dus snel de regionale kranten die jij kunt krijgen en neem direct een kranten abonnement voor deze krant. Je hebt bij hen keuze uit verschillende abonnementen die je kunt afsluiten tegen extreem scherpe prijzen. Bekijk dus snel de verschillende AD abonnementen en bestel direct online.

3. De Volkskrant

De Volkskrant is zoals de naam al zegt er speciaal voor het volk. Jij en ik dus! Dit kunt je bij deze krant ook wel goed merken aan bijvoorbeeld de nieuws artikelen die je in deze krant kunt vinden. Mede door de eerlijkheid die deze krant uitstraat staat hij op plek 3 van de grootste kranten van Nederland.
Deze grote landelijke krant telt maar liefst een oplage van 235.353 kranten. Je kunt dus wel zeggen dat De Volkskrant een stuk kleiner is dan nummer 1 en 2. Toch kunnen wij dit nog altijd een grote Nederlandse krant noemen. Wil jij een abonnement op De Volkskrant? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ze hebben namelijk altijd zeer mooie aanbiedingen.
Bekijk nu snel de verschillende kranten abonnementen van de Volkskrant en ga voor één van de aanbiedingen.

4. NRC Handelsblad

Het kan gewoon niet anders dan dat jij het NRC kent. Het is namelijk niet zomaar dat het NRC Handelsblad op nummer 4 staat. Heel veel mensen hebben al een kranten abonnement voor deze grote krant.
Op dit moment heeft het NRC Handelsblad een oplage van maar liefst 205.307 kranten. Veel mensen zouden verwachten dat ze kleiner zijn. Maar toch is het één van de grote kranten van Nederland. Heb jij nog geen abonnement voor deze krant? Dan wordt het hoogste tijd om deze af te sluiten. Ga nu dus snel naar de website en bestel direct een abonnement naar keus.
Het NRC Handelsblad heeft altijd mooie kranten aanbiedingen. Door te gaan voor één van deze aanbiedingen kun jij een hoop geld besparen. Doordat ze verschillende abonnementen hebben is er altijd wel een abonnement voor jou. Een goede reden dus om nu snel te kijken welke kranten abonnementen ze hebben.

5. Trouw

Het is dan misschien niet de grootste krant in Nederland. Toch kunnen wij zeggen dat dit één van de betrouwbaarste kranten van Nederland is. Ze hebben namelijk altijd nieuws dat van tevoren eerst goed is uitgezocht. Zo kun jij ervanuit gaan dat wat jij in de krant leest ook echt waar is. Super fijn natuurlijk, want jij moet wel op een krant kunnen vertrouwen.
De krant Trouw telt op dit moment een oplage van maar liefst 106.709 kranten. Ondanks dat ze dus niet de grootste zijn kunnen we wel stellen dat het er nog altijd super veel zijn. Doordat ze bij Trouw verschillende abonnementen hebben is er altijd wel een mooi abonnement voor jou. Het loont dus zeker om de verschillende kranten abonnementen voor Trouw te bekijken. Kies vervolgens het abonnement dat het beste past bij jou. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen op jouw abonnement.
Bekijk de verschillende Trouw abonnementen en sluit een kranten abonnement af met korting.

6. De Gelderlander

De eerste regionale krant in deze lijst is De Gelderlander. Dit is ook de laatste krant met een oplage van meer dan honderdduizend kranten. Je kunt dus wel zeggen dat dit echt een zeer grote krant is.
Het is dan ook niet zomaar dat deze krant een oplage heeft van maar liefst 105.802 kranten. Hiermee zijn ze echt maar iets kleiner dan Trouw. Voor een regionale krant kunnen we dus stellen dat De Gelderlander echt super groot is. Het zou dus zeker een slimme keus zijn om voor deze krant te gaan.
Leuk om te weten is dat zij ook altijd mooie kranten aanbiedingen hebben. Door te gaan voor één van deze aanbiedingen kun jij een hoop geld besparen. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen jaarlijks kiezen voor De Gelderlander. Bekijk dus snel de verschillende opties en sluit direct een kranten abonnement af.

7. Dagblad van het Noorden

Ook nummer 7 is een regionale krant. Deze krant zit echter wel onder de 100.000 oplages. Ze hebben namelijk een oplage van 98.462 kranten. Natuurlijk is dit nog altijd super groot. Toch is het in verhouding al weer een stuk kleiner dan De Gelderlander. Dit zegt natuurlijk niet heel veel. Een regionale krant is namelijk slechts in een beperkt gebied beschikbaar.
Dagblad van het Noorden heeft iets minder keuze qua abonnementen dan andere kranten. Toch zijn er zat mensen die voor deze krant kiezen. Ze hebben namelijk de belangrijkste abonnementen als keus. Bekijk daarom snel de aanbiedingen van Dagblad van het Noorden en sluit voordelig een kranten abonnement af.
Er is voor iedereen wel een kranten abonnement voor Dagblad van het Noorden die goed bij je past.

8. De Limburger

De Limburger is één van de regionale kranten die je kunt vinden in de regio zuid. Deze krant is vandaag de dag nog altijd super groot. Ze hebben namelijk een oplage van maar liefst 92.945 kranten.
Kies je voor De Limburger dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Zo ontdek je niet alleen het beste landelijke nieuws. Nee je weet ook precies wat er zich afspeelt in jouw omgeving. Daarom kunnen wij je zeker aan raden om te gaan voor De Limburger. Let wel op, doordat het een regionale krant is kun je hem niet overal ontvangen.
Ze hebben bij De Limburger verschillende kranten abonnementen. Voor elk abonnement hebben ze een mooie aanbieding. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Super fijn natuurlijk, want niemand wil teveel betalen voor een abonnement. Bekijk dus snel de verschillende acties en profiteer direct.

9. De Stentor

De Stentor is één van de regionale kranten uit regio noord. Ze staan in Nederland op plek 9 van de 10 grootste kranten. Ondanks dat ze laag in de lijst staat is het nog altijd één van de grotere kranten. Een kranten abonnement voor deze grote krant is dus zeker een goede keus. Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen en ga voor een mooie aanbieding.
Op dit moment heeft De Stentor een oplage van maar liefst 91.051 kranten. Dit zijn allemaal trouwe lezers van deze regionale krant. Ben jij woonachtig in het noorden? Dan is de kans groot dat jij een kranten abonnement kunt afsluiten voor deze regionale krant. Het is zeker de moeite waard om naar deze krant te kijken. De Stentor staat niet alleen maar vol met landelijk nieuws, nee je kunt er ook veel regionaal nieuws in vinden. Met en kranten abonnement voor De Stentor blijf jij dus op de hoogte van wat er zich in jouw omgeving afspeelt. Wil jij graag een abonnement voor De Stentor?
Dan is het goed om te weten dat ze altijd mooie aanbiedingen hebben. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Bekijk dus snel de verschillende deals en sluit een abonnement af.

10. Brabants Dagblad

De laatste krant is het lijstje met de 10 grootste kranten van Nederland is Brabants Dagblad. Ze hebben op dit moment een oplage van maar liefst 89.744 kranten.
Ook het Brabant Dagblad is één van de regionale kranten uit regio zuid. Woon jij dus in het zuiden, dan bestaat er de kans dat je hier een abonnement op kunt nemen. Bij het Brabants Dagblad hebben ze verschillende kranten abonnementen. Hierdoor is er voor iedereen wel een kranten abonnement die goed bij je past.
Ook goed om te weten is dat er altijd kranten aanbiedingen zijn voor het Brabants Dagblad. Het is dus zeker slim om te gaan voor één van de aanbiedingen. Met een aanbieding kun jij namelijk heel veel geld besparen. Het Brabants Dagblad is zeer geliefd onder de Brabanders. Dit is natuurlijk goed te begrijpen. Woon jij in Brabant? Bekijk dan snel de verschillende abonnementen.

Zo dit was het weer, de top 10 grootste kranten die Nederland kent. Wij hopen dat je er wijzer van geworden bent en nu precies weet welk abonnement je wilt. Twijfel je nog steeds? Overweeg dan eens een proefabonnement. Alle proefabonnementen die er zijn kun je hier vinden.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl