Krant-abonnement.nl Logo
Search
Search
Favico

Wordt krantenbezorger en lees gratis de krant

Ben jij op zoek naar een bijbaan en wil je daarnaast het liefst gratis de krant lezen? Wordt dan nu krantenbezorger, als krantenbezorger ontvang jij namelijk de krant die jij bezorgd helemaal gratis. Zo kun jij dus ook genieten van de krant en dat zonder dat je ervoor betaald. Super fijn natuurlijk, zeker als je een liefhebber bent van een krant. Nederland kent verschillende kranten zowel regionaal als landelijk en al deze kranten moeten bij de abonnees worden bezorgd. Hier zijn natuurlijk krantenbezorgers voor nodig en jij kan er binnenkort één zijn. Zo verdien je leuk geld en daarnaast lees je dus gratis de krant. Met andere woorden, waar wacht je nog op! Wordt nu een krantenbezorger en geniet van verschillende voordelen.

Kranten bezorgen is zo gek nog niet

Wist je dat je als krantenbezorger meer verdiend dan bij de meeste bijbanen? Daarnaast houdt je veel meer tijd over voor andere dingen, want afhankelijk van jouw wijk ben je tussen de 1 en 3 uur aan het werk per keer. Jij kunt zelf van tevoren bepalen welke dagen jij wilt werken. Kies je ervoor om van maandag t/m vrijdag alleen te werken, dan verdien je gemiddeld € 10,50 per uur. Op zaterdag is dat zelfs nog meer omdat je dan een mooie toeslag krijgt. Doordat je vrijwel altijd binnen 3 uur klaar bent. En de krant vroeg in de ochtend bezorgd moet worden heb je de rest van de dag nog tijd zat voor leuke dingen. Je kunt dus de krant bezorgen van maandag t/m zaterdag. Het kan haast niet anders dan dat jij één of meerdere van deze dagen kunt. Doordat je als krantenbezorger voldoende beweegt kun je de sportschool wel opzeggen. Dit bespaart je ook weer een hoop geld. Daarnaast profiteer jij als krantenbezorger van een winterbonus en kun je meedoen aan leuke winacties. Daarnaast zoals eerder vermeld kun je de krant helemaal gratis lezen. Wil jij dus een gratis krant? Wordt dan een kranten bezorger. Je kunt je hier aanmelden als krantenbezorger.

Een hogere vergoeding in vergelijking met andere bijbanen

Natuurlijk als je een bijbaan gaat zoeken wil je ook een mooie vergoeding ontvangen. Wat betreft de vergoeding van een krantenbezorger kunnen we heel duidelijk zijn. Je kunt als krantenbezorger namelijk meer verdienen dan andere bijbanen. De vergoedingen van een krantenbezorger liggen in het algemeen dus een stuk hoger. Alleen daarom al is het slim om als bijbaan te kiezen voor krantenbezorger. Je weet dan zeker dat je goed betaald wordt voor het werk dat je doet. Dit is uiteindelijk wat iedereen maar al te graag wilt. Wacht daarom ook zeker niet langer en meld je nu aan als krantenbezorger. Binnen 4 werkdagen kun jij al je eigen krantenwijk hebben. Nog een reden dus om je vandaag nog aan te melden. Wil jij dus gratis de krant kunnen lezen? Dan is krantenbezorger de beste bijbaan voor jou. Wordt dus nu kranten bezorger en ontvang de krant geheel gratis.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Krant abonnement | Algemeen Dagblad
Tips

Wat kost een abonnement op het AD?

Het is belangrijk om te weten wat de kosten van een abonnement op het Algemeen Dagblad (AD) zijn als je geïnteresseerd bent en overweegt een

Kranten-abonnement.nl